Go Ponta! Masca lui Dragnea începe să crape! Urmează amănuntele, pe surse, despre TelDrum

Go Ponta! Masca lui Dragnea începe să crape! Urmează amănuntele, pe surse, despre TelDrum

Ceea ce părea doar o abureală pesedistă începe să devină un război de lungă durată. Între două scursuri umane: Ponta și Dragnea. Cu precizarea că una, Ponta, n-a mai rezistat să îndure ipocrizia celeilalte, Dragnea. Și vrea să-i dea jos masca pusă de consultanții evrei, să ne arate jegul și nimicnicia de dedesubt. Efectele vor fi devastatoare pentru Țărănoiul Penal. Care încă încearcă să se păstreze calm. Deși, pentru cunoscători, deja trădează teama spărgătorului de case care nu știe încă cine l-a dat în primire la gabori. Îi dăm o veste proastă: Ponta, Jigodia Națională nu se va opri. E doar începutul.

Marți am aflat că Dragnea a fost băgat până-n gât în toate manoperele pe care lumea le știa ca fiind doar ale lui Ponta. Dar, ce să vezi, Dragnea negocia cu omul lui Băsescu. Și tot el avea grijă, ca orice infractor profesionist, să distrugă probele incriminatoare. Adică ciorna de la înțelegerea Ponta-Băsescu, „Pactul de Coabitare”.

Juca Ponta tenis cu mahării din servicii? Da, dar era și Dragnea acolo. Mai mult, pentru a-și face aliați. Cum ar fi Dâncu. Folosit ulterior pe post de cerber în Guvernul Cioloș. 

Concluzia după primele salve? Dragnea a fost cu botul în troacă tot timpul. Dar noi am fost informați că doar Ponta. 

Poate nu știați, dar cel care a negociat, cu șișul pe masă, la vedere, construirea majorității care a răsturnat în 2012 Guvernul MRU, a fost Dragnea, nu Ponta. Cel care a complotat cu Blaga și alte coarde pedelisto peneliste a fost Dragnea, nu Ponta.

A fost Ponta binefăcătorul lui Ghiță după 2012 și-l fute DNA pe bună dreptate? A fost.

A explodat cifra de afaceri a TelDrum după 2012? A explodat! DNA? Nici pâs!

Deci, go Ponta!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?