"Godfather" de România / Dragnea a invitat la nunta odraslei TOȚI parlamentarii și liderii PSD

"Godfather" de România / Dragnea a invitat la nunta odraslei TOȚI parlamentarii și liderii PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a invitat la nunta fiului său, care va avea loc duminică, sute de politicieni. Potrivit mai multor surse G4Media.ro, la petrecerea de la Palatul Snagov au fost chemați, în bloc, toți parlamentarii și europarlamentarii PSD (peste 200), toți miniștrii guvernului Dăncilă (28), toți președinții social-democrați de Consilii Județene (31), toți liderii de organizații județene (47) precum și primarii de municipii reședință de județ ai PSD (20). În total, peste 350 de persoane numai din partidul condus de Dragnea, la care se adaugă politicienii din alte formațiuni, invitați personal.

Potrivit invitației transmisă invitaților, cununia religioasă va avea loc duminică la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe la 19:30, la Palatul Snagov.

Pe Facebook a fost anunțat un protest cu ocazia evenimentului. ”Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm “La mulți ani!”, cu executare! Atat lui, cât și lui “Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toții la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD și ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului creat pe Facebook. 

Liviu Dragnea a reacționat la protestul anunțat cu ocazia nunții fiului său, dând vina pe președintele Klaus Iohannis, pe care îl acuză că s-ar afla în spatele manifestațiilor anti-PSD cu scopul de a ”pune mâna pe putere”.

Cum să-mi pun problema să amân nunta copilului meu? Cum să-mi pun această problemă? Nici vorbă! De ce să se anuleze nunta copilului meu? Vedeţi unde vrea să ducă Iohannis această ţară? Acolo vrea să o ducă Iohannis, aşa vrea să conducă România şi după 2019. Am stat 10 ani cu Băsescu şi vrea să mai stăm 10 ani cu Iohannis? Vedeţi unde suntem? Vreau să văd cât de departe vor ajunge aceşti indivizi, în frunte cu Iohannis. Vor primi răpuns pe măsură de la mine. Dacă ei au impresia că pot lua această ţară cu japca, se înşeală amarnic. PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violenţă, să fie jecmănită de aceste structuri mafiote care îl au în frunte pe Iohannis”, a declarat Dragnea marți seară la Antena 3, întrebat despre cum va gestiona situația.

Nașul de cununie al lui Dragnea jr. va fi Paul Sorin Stănescu, unul dintre afaceriştii apropiaţi de liderul PSD și patronul unor companii care produc insecticide şi dezinfectanţi veterinari. Unul dintre oamenii de încredere ai lui Stănescu și fost asociat al său în afaceri este Geronimo Brănescu, șeful Autorității Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). Numele acestuia a apărut recent în scandalul legat de ferma de porci deținută de fiul lui Dragnea la Slacia, în județul Teleroman, care şi-a schimbat strategia de afaceri în acest an, înainte de apariţia primei ştiri oficiale la data de 31 mai despre depistarea pestei porcine în România.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...