Godină îl CUMINȚEȘTE pe Mihai Găinușă

Godină îl CUMINȚEȘTE pe Mihai Găinușă

Înregistrarea video cu femeia care a fost imobilizată de mai mulţi poliţişti pentru că a traversat pe roşu în zona Unirii din Capitală, a refuzat să prezinte actele de identitate şi a reversat aupra oamenilor legii un potop de injurii a stârnit reacţii diverse în mediul online. Agitaţia virtuală s-a amplificat şi mai tare după ce fostul cârcotaş Mihai Găinuşă a avut o neinspirată tentativă de a ridiculiza postarea poliţistului Marian Godină în care acesta condamna atitudinea cetăţenilor, se plasa de partea colegilor şi justifica acţiunea de reţinere a doamnei recalcitrante. Replica lui Godină nu s-a lăsat mult aşteptată şi a venit, ca un trăsnet, sub forma unui text acid, ironic, cu argumente și aluzii zdrobitoare.

Am citit tot textul cu atenție şi acum o să îți dau un răspuns, Mihai. Nu că l-ai merita, dar mie, probabil din egoism, îmi place să donez. Îmi dă o stare de bine. Ție nu am să-ți dau vreun ban, dar sunt convins că un share către micul tău site te va ajuta mai mult decât ai sperat.

Dragă Mihai, o să încep cu asta: dacă aş fi fost în locul tău şi l-aş fi avut coleg pe Şerban Huidu atâția ani, din decență şi din bun simț, nu mi-aş fi mai dat cu părerea în veci pe o temă rutieră. Ştii tu...p-acolo...pe la Timişul de Jos. Unde era justițiarul din tine atunci, să explice cum stă treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am văzut cu ochii mei cadavrele întinse pe asfalt şi eu l-am dus pe colegul tău la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu maşina de poliție pe omul care cu ceva timp înainte de accidentul acela, rămăsese fără permis pentru că făcuse o depăşire cam în aceeaşi zonă. Nu mai înceta apoi cu denigrările la adresa colegului meu care îi reținuse permisul şi chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care îl va filma pe acel coleg luând şpagă. Apoi...karma! Ce bine era dacă ar fi fost un coleg iarăşi acolo care să îl oprească înainte de a comite acel accident!

Ca persoană publică ce eşti, ar trebui să nu instigi vreodată la nerespectarea legii. De fapt, la câți urmăritori ai pe pagină, nu ar fi nici asta o problemă. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel "bey" pentru a da impresia că eşti deştept. E doar o impresie. Mie nu-mi pari, sincer. După ce ți-am citit textul, bănuiam deja că nu prea poți multe, dar când ți-am citit şi comentariile, m-am convins. Ți-a comentat o doamnă care se numea Emilia Solara, iar replica ta isteață a fost "doamna Solara, dvs mergeți la solar". Pe bune? Adică atât ai putut da din tine, asta a fost replica ta care ar fi trebuit să îi închidă gura? Slab tare! Mă mir că nu i-ai zis că maică-ta face prăjituri mai bune decât maică-sa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă