Golănism în fotbal. Constantin Budescu, mesaj aiuritor după ce și-a etalat burta pe terenul de fotbal

Golănism în fotbal. Constantin Budescu, mesaj aiuritor după ce și-a etalat burta pe terenul de fotbal

La finalul meciului Petrolul - Universitatea Craiova 0-1, Constantin Budescu (34 de ani) a apărut într-un tricou mulat, care îi reliefa grăsimea de pe abdomen.

Constantin Budescu s-a arătat deranjat de critici. Captură TV

Mulți oameni de fotbal au discutat despre greutatea lui Budescu, concluzia fiind că acesta nu-și respectă meseria de fotbalist. "Am primit un mesaj de la Budescu. E de bine. Cu siguranță va trece la un regim mai bun și va reuși să scape și de problema cu greutatea. (...) Mesajul lui Budescu e mult mai complex. Începe cu asta: a zis că acceptă că există ceva problemă cu greutatea, dar e vina lui Ivan, pentru că a făcut schimb de tricouri cu el și nu îl avantaja maleta. Și mai e o chestie: mi-a promis că va face un efort", a spus Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Poate e mai pofticios

”Hai că nu e chiar așa de speriat. Dacă nu era cu tricoul ăsta pe el, nu se vedea așa. El a stat foarte mult timp. Nu a jucat tot timpul titular, a intrat câte 15-20 de minute. Cel mai mult le dai într-un meci. Poate e mai pofticios”, a punctat și Marius Lăcătuș, în timp ce Helmut Duckadam a declarat: ”Are burtică, ce să o mai scăldăm. Nu cred că se pretează acea burtică la un jucător de Liga 1. El slăbise la un moment dat foarte mult și arăta chiar extraordinar”.

Postarea porcoasă a lui Constantin Budescu. Foto Instagram

Postarea porcoasă a lui Constantin Budescu. Foto Instagram

Jucătorul Petrolului nu s-a arătat inițial deranjat de critici, însă marți a postat un mesaj suburban: ”Nu mai căutați cancanu’, mai bine îmi sugeți… burta (nu de alta, dar mai slăbesc un pic)”, a postat Budescu, pe contul său de Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...