Golf: Tiger Woods şi-a oficializat înscrierea la Openul Statelor Unite 2022

Golf: Tiger Woods şi-a oficializat înscrierea la Openul Statelor Unite 2022

Tiger Woods, starul american al golfului profesionist, care a revenit recent în competiţie cu ocazia Mastersului de la Augusta, s-a înscris oficial la Openul Statelor Unite, au anunţat vineri organizatorii acestei competiţii, citaţi de EFE.

Woods, triplu campion al Openului SUA, şi-a oficializat înscrierea înaintea datei limită (miercuri). Al treilea Grand Slam al anului 2022 se va desfăşura între 16 şi 19 iunie, pe parcursul complexului The Country Club din Brookline (Massachusetts), unde fostul număr unu mondial a concurat pentru echipa Statelor Unite care a câştigat Ryder Cup în 1999.

Această oficializare a înscrierii nu garantează, însă, sută la sută participarea lui Tiger Woods la Openul Statelor Unite.

În vârstă de 46 ani, Tiger Woods a revenit în circuitul profesionist de golf la începutul acestei luni, la Mastersul de la Augusta, după o pauză forţată de 13 luni, generată de un accident rutier care putea să-l coste gamba dreaptă.

Woods a fost marea atracţie a acestui prim turneu major al sezonului, câştigat de Scottie Scheffler, actualul număr unu mondial în golful profesionist.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante