Gorj: 21 de angajaţi ai SJU Târgu Jiu, depistaţi cu COVID-19 în ultimele 14 zile

Gorj: 21 de angajaţi ai SJU Târgu Jiu, depistaţi cu COVID-19 în ultimele 14 zile

Un număr de 21 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu au fost depistaţi cu COVID-19 în ultimele 14 zile, trei dintre aceştia fiind internaţi, restul aflându-se în izolare la domiciliu, a informat, miercuri purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alexandru Niţu.

Potrivit acestuia, un singur angajat a fost depistat pozitiv în ultimele 24 de ore.

Niţu a adăugat că, în ceea ce priveşte situaţia pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus, în locaţia de la Pasarelă a spitalului sunt 61 de persoane confirmate şi internate (aici fiind 74 de paturi disponibile) şi alte 11 la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă (12 paturi disponibile).

În locaţia din centrul municipiului sunt doi pacienţi suspecţi izolaţi la nivelul secţiilor (nouă paturi disponibile), iar în Spitalul 700 sunt 11 pacienţi suspecţi internaţi în zona tampon (23 de paturi disponibile) şi cinci pacienţi suspecţi la nivelul izolatorului secţiei de Terapie Intensivă (cinci paturi disponibile).

Conform ultimei raportări a Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 44 de noi cazuri de îmbolnăvire, 38 de teste fiind efectuate la laboratorul din sistemul public, iar restul de 6 la cele din sistemul privat, şi 7 noi decese.

Până în prezent, la nivelul judeţului au fost confirmate cu noul coronavirus 3.876 de persoane, dintre care 3.439 sunt vindecate, iar 180 au decedat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”