Gorj: Alți doi bărbați reținuți în urma perchezițiilor de luni la persoane bănuite de braconaj

Gorj: Alți doi bărbați reținuți în urma perchezițiilor de luni la persoane bănuite de braconaj

Alți doi bărbați de 50, respectiv 57 ani, au fost reținuți de polițiști în urma perchezițiilor efectuate luni la persoane bănuite de braconaj cinegetic, în prima instanță fiind reținuți nouă suspecți, se arată într-un comunicat de presă postat miercuri pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, marți, cei 9 reținuți de către polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost prezentați procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu care au dispus cercetarea în stare de libertate a unui tânăr de 22 de ani, din comuna Dragotești, și măsura controlului judiciar față de ceilalți opt autori pentru 60 zile.

De asemenea, au fost extinse cercetările față de alți doi bărbați, de 50, respectiv 57 de ani, din comuna Negomir și orașul Rovinari, pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Față de cei doi s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

AGERPRES/ (AS — autor: Irina Poenaru, editor: Oana Popescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...