Gorj: Bărbat reţinut pentru violenţă în familie după ce şi-ar fi agresat soţia

Gorj: Bărbat reţinut pentru violenţă în familie după ce şi-ar fi agresat soţia

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Mătăsari a fost reţinut după ce ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale pe fondul unei crize de gelozie, se arată luni, într-o informare postată pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Stoina au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 31 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 4 aprilie, bărbatul, aflându-se la domiciliu, pe fondul unei crize de gelozie, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale de 35 de ani, din aceeaşi localitate. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de soţia sa şi cele trei fiice minore", se mai arată în aceeaşi informare.

În cursul zilei de luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski