Gorj: Câteva sute de persoane protestează în Târgu-Jiu împotriva clasei politice

Gorj: Câteva sute de persoane protestează în Târgu-Jiu împotriva clasei politice

Câteva sute de persoane, majoritate tineri, protestează, miercuri seara, în municipiul Târgu-Jiu, pentru victimele incendiului din clubul "Colectiv" dar și împotriva actualei clase politice, manifestanții cerându-le demisia autorităților locale.

LIVE UPDATE Manifestație în Piața Universității; a doua zi de proteste după tragedia din Colectiv

Manifestanții s-au adunat în centrul municipiului, în Piața Prefecturii și au plecat apoi în marș către mai multe zone din oraș, blocând la un moment dat circulația pe una dintre cele mai circulate artere. Aceștia s-au oprit la biserica din apropierea Spitalului 700 și au lăsat un banner pe care este scris "Vrem spitale, nu catedrale".

Protestatarii poartă pancarte și bannere pe care sunt scrise mesaje precum "Afară cu hoții din țară", "Nepăsarea ucide", "Toate partidele, aceeași mizerie!"".

"Nu ne mulțumește demisia premierului. O alegere din Guvern nu este destul de bună, mai bine propunem noi pe cineva ca să putem spune apoi că dacă am făcut o greșeală, cel puțin am făcut-o cu mâna noastră. Vom ieși în stradă până când se va schimba ceva. Toți cei care au vrut să vină au venit aici astă-seară. sunt elev și majoritatea colegilor mei sunt aici. Vrem să plece toți cei care sunt la București, nu ne simțim reprezentați de cei care conduc acum țara", au spus doi dintre protestatari.

La manifestare au fost dispuse și numeroase forțe de ordine, până în prezent nefiind înregistrate incidente.

AGERPRES/(A,AS — autor: Irina Poenaru, editor: Dănuț Pușcașu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...