Gorj: Câteva zeci de persoane protestează în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu

Gorj: Câteva zeci de persoane protestează în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu

Câteva zeci de persoane protestează miercuri seara, începând de la ora 18,00, în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu împotriva adoptării de către Guvern a proiectului de lege referitor la grațiere și a ordonanței de urgență de modificare a codurilor penale.

Manifestanții strigă "Hoții" și au cerut demisia guvernului Grindeanu. De asemenea, ei poartă pancarte cu mesaje precum "Ei grațiați, noi furați", "În democrație, hoții stau la pușcărie" sau "Jos ordonanța".

"Am venit să protestăm împotriva ordonanței de grațiere, nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă, vrem ca hoții să stea la pușcărie, nu la hoteluri de patru stele și în concedii de lux și sperăm la un viitor mai bun pentru copiii noștri. S-a făcut totul mișelește, fără să anunțe, și-au bătut joc de noi, să ne ignore, să scape ei, să scape de pușcărie. Nu văd nimic bun în viitor. Sper să se revină, dar nu cred, sper ca lumea să stea în stradă în continuare, să nu plece acasă", a declarat unul dintre participanții la manifestație.

Câteva zeci de persoane s-au adunat și în Parcul Coloanei fără Sfârșit, la ora 17,00, însă aceștia nu au scandat lozinci și nu au avut asupra lor pancarte.

AGERPRES / (A — autor: Oana Popescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?