Gorj: Deţinut găsit spânzurat la Penitenciarul Târgu-Jiu

Gorj: Deţinut găsit spânzurat la Penitenciarul Târgu-Jiu

Un deţinut încarcerat la Penitenciarul Târgu-Jiu a fost găsit spânzurat, miercuri după-amiază, în camera de deţinere, reprezentanţii unităţii de detenţie informând că acesta s-ar fi sinucis.

Potrivit unei informări transmisă de conducerea Penitenciarului Târgu-Jiu, personalul medical al unităţii a intervenit pentru acordarea primului ajutor bărbatului spânzurat, fiind aplicate manevre de resuscitare până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care a preluat procedura, însă după circa o oră a fost declarat oficial decesul deţinutului.

Reprezentanţii penitenciarului au informat familia deţinutului, precum şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Târgu-Jiu.

"Avem o sesizare cu privire la faptul că la Penitenciarul Târgu Jiu, s-ar fi spânzurat o persoană care era încarcerată. Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, vor efectua cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta. Bărbatul avea 41 de ani şi se afla încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Acesta avea de executat o pedeapsă de 5 ani şi 8 luni", au transmis şi reprezentanţii IPJ Gorj.

Conform unor surse, deţinutul respectiv a fost în dimineaţa zilei de miercuri prezent la instanţă cu privire la o cerere de eliberare condiţionată pe care o făcuse, însă i-ar fi fost refuzată. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...