Gorj: Minoră dispărută de la domiciliu, căutată de poliţişti

Gorj: Minoră dispărută de la domiciliu, căutată de poliţişti

O minoră de 17 ani, din comuna Albeni, dispărută de la domiciliu miercuri seara, este căutată de poliţişti, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 41 de ani, din comuna Albeni, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, fiica sa, de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că tânăra se afla la domiciliu în seara zilei de 29 aprilie, iar în această dimineaţă (joi - n.r.), când se pregăteau să plece la serviciu, părinţii fetei au observat că aceasta nu este în camera ei. Din informaţiile obţinute de la aceştia a reieşit că, în momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de piele neagră, blugi negri, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă. Semnalmente: înălţime de 1,60 metri, greutate aproximativă 55 kilograme, păr şaten tuns mediu, ochi căprui, constituţie atletică", se arată în comunicat.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea minorei sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia