Gorj: Nouă persoane audiate după 30 de percheziţii într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 9 milioane lei

Gorj: Nouă persoane audiate după 30 de percheziţii într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 9 milioane lei

Nouă persoane vor fi aduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj în urma percheziţiilor efectuate miercuri în mai multe judeţe şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 9 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj, miercuri dimineaţa, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, Serviciului de Acţiuni Speciale, Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul de specialitate al Serviciului pentru Operaţiuni Speciale Gorj şi poliţişti din cadrul judeţelor Mehedinţi, Teleorman, Ialomiţa, Ilfov şi municipiul Bucureşti, au efectuat 30 de percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane fizice, în judeţele menţionate şi în Capitală, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul materialelor reciclabile.

Din activitatea infracţională, persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu la bugetul statului de peste 9 milioane de lei, prin crearea unui circuit fictiv, derulat prin mai multe firme, de achiziţii şi livrări de materiale reciclabile. AGERPRES / (AS - autor: Oana Popescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro