Gorj: PSD a câștigat în 45 de localități din județ; în Târgu-Jiu a obținut 41,20% (numărătoare paralelă)

Gorj: PSD a câștigat în 45 de localități din județ; în Târgu-Jiu a obținut 41,20% (numărătoare paralelă)

Partidul Social Democrat (PSD) a câștigat în 45 din cele 70 de localități din județul Gorj, în două comune, Drăguțești și Turcinești, fiind solicitată renumărarea voturilor din cauza diferenței foarte mici dintre candidatul social-democrat și următorul clasat, cel liberal, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al formațiunii, Anca Bordușanu.

Potrivit sursei citate, la nivelul municipiului Târgu-Jiu, PSD a obținut un procent de 41,20%, mai trebuind numărate voturile din trei secții. Procentul pentru Consiliul Local al municipiului obținut de social democrați este de 39,13%.

"Am câștigat în municipiul Târgu-Jiu și în orașele Tismana și Țicleni prin reconfirmarea primarilor noștri, iar în Turceni și Târgu-Cărbunești am câștigat în fața candidaților liberali. La nivel județean avem 45 de localități câștigate în total, mai sunt două comune, Drăguțești și Turcinești, unde am solicitat renumărarea voturilor deoarece candidații noștri au pierdut la o diferență foarte mică în fața celor liberali. La Turcinești, după prima numărătoare, a fost o diferență de doar un vot între candidați și am cerut să se mai numere o dată mai ales că membrii secțiilor au refuzat acest lucru, iar la Drăguțești am pierdut, tot după prima numărătoare, la o diferență de 16 voturi", a spus Anca Bordușanu.

AGERPRES / (A — autor: Irina Poenaru, editor: Marius Frățilă, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”