Gorj: Şefa Secţiei de Psihiatrie a SJU, destituită după ce trei pacienţi au fost filmaţi în ipostaze intime în spital

Gorj: Şefa Secţiei de Psihiatrie a SJU, destituită după ce trei pacienţi au fost filmaţi în ipostaze intime în spital

Şefa Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu a fost schimbată din funcţie în urma unei filmări apărute în spaţiul public în care trei pacienţi pe jumătate dezbrăcaţi au fost surprinşi în ipostaze intime, fiind despărţiţi de un grilaj, a declarat, joi, managerul unităţii medicale, Gigel Capotă.

Potrivit acestuia, alături de şefa secţiei, a mai fost schimbată şi asistenta şefă prin detaşare la secţia Cardiologie.

"La Secţia Psihiatrie am fost anunţaţi că o să apară un film cu ce s-a întâmplat acolo, în secţie. Noi ştiam de acest film, că o să apară public. Să ştiţi că noi ştiam de acest film, nu o să vă povestesc de el, dar noi, Comitetul Director, ne-am dus în cadrul acestei secţii, am adunat toată secţia, în funcţie cu şefa secţiei şi cu asistentul şef şi întreg personalul şi le-am pus în vedere că nu este normal ca în timpul programului de lucru să accepte sau să se facă că nu văd aceste lucruri. Totodată, împreună cu directorul tehnic am luat măsură să mai punem încă un grilaj, să intervenim administrativ pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple şi, totodată, am luat măsura destituirii şefului de secţie având în vedere mai multe aspecte pe care le avem sesizate", a spus Gigel Capotă.

El a afirmat că fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie a contestat în instanţă măsura destituirii. AGERPRES / (A - autor: Irina Poenaru, editor: Oana Popescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…