Gorj: Tânăr lovit în cap de un obiect ce pare a fi glonţ, la circa 2 kilometri de Poligonul Târgu Cărbuneşti

Gorj: Tânăr lovit în cap de un obiect ce pare a fi glonţ, la circa 2 kilometri de Poligonul Târgu Cărbuneşti

Un tânăr de 22 de ani a fost dus la spital, luni, pentru îngrijiri medicale de specialitate după ce ar fi fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonţ, la scurt timp după ce a coborât dintr-o maşină pe drumul comunal Măceşu, la circa 2 kilometri de Poligonul Târgu Cărbuneşti, unde se efectuau trageri cu armamentul din dotare de către angajaţi ai Jandarmeriei Gorj, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

La data de 16 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Targu Carbunesti au fost sesizaţi direct cu privire la faptul că, un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, la scurt timp după ce a coborât dintr-un autoturism pe drumul comunal Măceşu, pe raza oraşului Târgu Cărbuneşti, a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonţ. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Locul unde se afla persoana vătămată se situeaza la circa 2 km de Poligonul Târgu Cărbuneşti şi unde, până la orele 11,55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii IJJ Gorj", se precizează în informarea IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului Militar Timişoara.

Reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Târgu-Jiu au declarat, pentru AGERPRES, că tânărul rănit este stabil şi conştient şi va fi transferat la Spitalul Judeţean din Craiova pentru extragerea glonţului şi investigaţii suplimentare. AGERPRES / (AS - autor: Irina Poenaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski