Gorj: Un angajat al CFR Marfă a murit în urma coliziunii dintre două locomotive

Gorj: Un angajat al CFR Marfă a murit în urma coliziunii dintre două locomotive

Un angajat al CFR Marfă a decedat, iar un altul a fost rănit, marți, în urma coliziunii dintre două locomotive, evenimentul având loc în apropierea gării Bârsești, în zona unei fabrici de ciment, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, o locomotivă staționată cu o garnitură de 20 de vagoane încărcate cu ciment a fost lovită de o alta, în urma impactului, mecanicul trenului staționat decedând din cauza leziunilor suferite.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale SMURD, SAJ Gorj și polițiști, care efectuează cercetări.

"Pe o cale ferată din apropierea gării CFR Bârsești se afla staționată o garnitură cu 20 de vagoane și o locomotivă. Pe aceeași cale ferată, o altă locomotivă făcea manevre pentru a se cupla cu garnitura respectivă, dar nu se știe din ce motiv a venit cu viteză mai mare și a intrat în coliziune cu garnitura staționată. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane, un bărbat de 49 de ani, și rănirea unui bărbat de 53 de ani, ambii angajați ai CFR Marfă", a precizat Andrei Lazăr.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

AGERPRES/(A — autor: Oana Popescu, editor: Diana Dumitru, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…