Gorj: Un mort și un rănit după ce o mașină s-a răsturnat în afara DN 66, în comuna Țânțăreni

Gorj: Un mort și un rănit după ce o mașină s-a răsturnat în afara DN 66, în comuna Țânțăreni

Un tânăr de 22 de ani a decedat, iar o femeie de 23 de ani a suferit leziuni, în urma unui accident rutier petrecut, miercuri, pe DN 66, în comuna Țânțăreni, după ce șoferul autovehiculului în care aceștia se aflau a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara carosabilului, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat că un tânăr de 24 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 — Țânțăreni, dinspre Turceni spre Filiași, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile, au menționat reprezentanți ai IPJ Gorj.

În autoturism se mai aflau patru persoane de 18, 20, 22 și, respectiv, 23 de ani, toți din județul Dolj. În urma impactului, tânărul de 22 de ani a decedat pe loc, iar o pasageră, de 23 de ani, a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Orășenesc Filiași, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit și două echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

"Un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim-ajutor SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni au intervenit ca urmare a unui accident de circulație care a avut loc în comuna Țânțăreni, pentru descarcerarea unei persoane, pasager al autoturismului implicat în accident. A fost deblocată victima, un tânăr de 22 de ani, care, în ciuda eforturilor medicilor și paramedicilor SMURD, a fost declarat decedat. O altă persoană a fost transportată la spitalul din Filiași", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale