Gorj: Unul dintre bărbaţii care au spart un bancomat la Polovragi, furând 177.000 lei, identificat de poliţişti

Gorj: Unul dintre bărbaţii care au spart un bancomat la Polovragi, furând 177.000 lei, identificat de poliţişti

Poliţiştii au reuşit identificarea unuia dintre autorii care au sustras, în noaptea de 19 spre 20 octombrie , suma de 177.000 lei dintr-o unitate bancară din comuna Polovragi, la două locaţii care aparţin suspectului fiind efectuate percheziţii miercuri dimineaţa, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Potrivit acestuia, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea unuia dintre autori, un bărbat de 32 ani din judeţul Gorj, în baza probatoriului administrat în cauza privind furtul sumei de 177.000 lei dintr-o unitate bancară din comuna Polovragi, fapta comisă în noaptea de 19 spre 20 octombrie, la un bancomat căruia printr-o explozie i-a fost distrus sistemul de închidere.

"Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, miercuri dimineaţa, în baza autorizaţiilor de efectuare a unor percheziţii domiciliare emise de către instanţa de judecată, s-a descins la două locaţii situate pe raza judeţului şi care aparţin suspectului. A fost pus, totodată, în executare şi un mandat de aducere emis pe numele persoanei bănuite, aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj", a spus Victor Ţuhaşu.

Cercetările în cauză sunt efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Poliţiştii din Novaci s-au sesizat din oficiu şi au demarat o anchetă după ce bancomatul unei agenţii bancare din comuna Polovragi a fost distrus, fiind sustrasă o sumă de bani. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj s-a constituit o echipă complexă de cercetare, pentru a desfăşura activităţi specifice în vederea identificării autorilor, a informat, pe 20 octombrie, reprezentantul IPJ Gorj. AGERPRES / (AS - autor: Irina Poenaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /