Grav!/Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov a demisionat după ce a spus că nu se înțelege cu medicii

Grav!/Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov a demisionat după ce a spus că nu se înțelege cu medicii

Grav!/Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov a demisionat după ce a spus că nu se înțelege cu medicii.

În plină criză coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov, Ramona Ionescu, demisionează. Presa locală vehiculează informația că demisia a venit după o sedință la Consiliul Județean.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că Ramona Ionescu, managerul Spitalului clinic de Boli infecțioase din Brașov, și-a dat demisia.

”Ieri (joi - n.r.) după-amiază și-a dat demisia la o ședință de lucru pe care o aveam. Nu ne-a motivat. Este o decizie personală", a declarat Veștea. Potrivit acestuia, vineri urmează să fie prezentat noul manager al Spitalului clinic de Boli infecțioase Brașov.

Presa locală scrie că Ramonei Ionescu i s-a cerut la o ședință a Consiliului Județean ca pacienții trimiși în UPU să fie însoțiți de rezultatul analizelor medicale făcute deja, iar ea ar fi răspuns că nu poate face acest lucru, pentru că nu se înțelege cu medicii din spitalul pe care-l conduce.

În Brașov, potrivit DSP, sunt 57 persoane în carantină și 262 persoane autoizolate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…