Grav accident pe A1 București-Pitești. Două autoturisme și două tiruri implicate. Starea victimelor FOTO

Grav accident pe A1 București-Pitești. Două autoturisme și două tiruri implicate. Starea victimelor FOTO

Grav accident rutier, pe A1 București-Pitești, la km 17, pe sensul spre București, în zona localităţii Ciorogârla. Traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Accident A1 București- Pitești FOTO ISU BIF

Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri . Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Se actioneaza pentru descarcerare.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

La fața locului actionează Detașamentul Special de Salvatori cu Autospeciala pentru Descarcerare Grea, Containerul Multirisc cu echipamente pentru intervenția de descarcerare, autospeciale de stingere, SMURD și Serviciul de Ambulanță Giurgiu.

Starea victimelor: S-a intervenit cu elicopterul SMURD

În unul dintre autoturisme a fost găsită o persoană încarcerată . În tirul de culoare galbenă, șoferul a fost descarcerat în urma cu puțin timp, constient. De asemenea, în tirul de culoare gri a fost găsit șoferul, fără probleme medicale.

„Între cele două tiruri este un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane”, transmite ISU București-Ilfov.

Accident A1 București- Pitești FOTO ISU BIF

Accident A1 București- Pitești FOTO ISU BIF

Victima din autoturismul albastru a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca. Șoferul din tirul galben este în evaluare SMURD la fața locului și urmează a fi transportat la spital.

Știre în curs de actualizare

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?