Grecia nu mai este deloc o destinație ieftină și accesibilă. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare

Grecia nu mai este deloc o destinație ieftină și accesibilă. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare

Insulele grecești, considerate un adevărat paradis de turiștii de pretutindeni . Pentru români, Grecia reprezenta destinația ideală de vacanță, până recent, accesibilă din toate punctele de vedere. Lucrurile par să stea diferit în noul sezon estival, deoarece prețurile la cazare au explodat.

Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock

Cum deja s-a deschis sezonul estival, iar vacanța de vară se apropie cu pași repezi, românii încep deja să se grăbească să prindă rezervări în locațiile favorite de vacanță. Iar printre cele mai favorite locuri spre care se îndreaptă românii este Grecia, însă prețurile din acest an pot schimba rapid situația!

Cât costă o noapte de cazare în insulele grecești

Click! a dezvăluit ce sume uluitoare trebuie scoase din buzunar pentru o singură noapte de cazare!

Poate că încă nu ne dăm seama, dar o scurtă privire în calendar ne arată că nu ne mai desparte chiar mult timp până la vară. Odată cu această perioadă vine și vacanța deja tradițională, alături de familie sau prieteni. Iar după atâta timp, putem spune că există câteva destinații care au devenit favorite pentru turiștii din țara noastră, atât de-a lungul țării, cât și dincolo de granițele României.

O astfel de destinație este și Grecia, unde doar anul trecut au fost înregistrați peste un milion de turiști români. Însă, nu este deloc exclus ca acest număr uluitor să rămână o chestiune a trecutului, dacă ne uităm la ultimele prețuri pentru doar o singură noapte de cazare. De exemplu, în insula Mykonos, una dintre cele mai atractive destinații turistice din Grecia, nu este deloc exclus să scoateți peste...

Citește continuarea pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?