Greșeala banală pe care a făcut-o un tânăr înainte să se culce. Un parazit i-a mâncat ochiul și nu mai vede

Greșeala banală pe care a făcut-o un tânăr înainte să se culce. Un parazit i-a mâncat ochiul și nu mai vede

Un tânăr american în vârstă de 21 de ani, din Florida, și-a pierdut vederea, după ce a dormit fără să-și scoată lentilele de contact.

Tânărul american a contactat un parazit

Mike Krumholz și-a pierdut vederea din cauza unui parazit rar, pe care l-a contactat de la lentilele de contact pe care nu le-a scos în timp ce a dormit. Acesta a decis să tragă un pui de somn rapid, după o zi aglomerată la slujbă

„În cei șapte ani în care a purtat lentile de contact, Mike nu era străin de infecțiile oculare sau de „ochiul roz", dacă uita să le scoată.

Dar nu s-a gândit niciodată că va fi diagnosticat cu keratită acanthamoeba - un parazit rar care îi mănâncă carnea și care îi afectează ochiul drept“, arată publicația Daily Star.

Mike Krumholz nu mai poate lucra și nici nu-și mai poate relua studiile universitare, iar de mai bine de 50 de zile stă în întuneric aproape complet.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

4 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?