Greșeala unui bărbat care și-a parcat bolidul de lux pe malul mării. Unde și-a găsit BMW-ul decapotabil VIDEO

Greșeala unui bărbat care și-a parcat bolidul de lux pe malul mării. Unde și-a găsit BMW-ul decapotabil VIDEO

Un șofer din Anglia a fost urmărit de ghinion. Neinspirat, și-a parcat mașina, un BMW decapotabil pe o plajă din Anglia. Nu s-a gândit nicio secundă că este foarte aproape de malul mării, iar acest lucru l-ar putea costa scump. La scurt timp, bolidul a fost luat de valuri.

Mașina a fost lăsată pe o plajă din Cornwall, în Anglia, scrie Mirror . Peste puțin timp, autoturismul a fost văzut plutind pe apă.

Bolidul a fost luat de ape FOTO Facebook St.Agnes Coastguard Search& Rescue Team

Alarma a fost dată duminică dimineață, în jurul orei 8.30. Mai multe echipe de salvare și căutare a Gărzii de Coastă din St. Agnes au acționat rapid, asigurându-se mai întâi că nicio persoană nu se află în interiorul mașinii. Apoi, echipele de intervenție au trecut la scoaterea mașinii din apă. În jurul orei 10.00, BMW-ul era adus la mal.

"Vehiculul a fost în sfârșit recuperat. Echipa s-a oprit și s-a întors la stație la ora 10.19", a transmis St. Agnes Coastguard Search and Rescue Team pe rețelele de socializare.

"Nu puteți parca acolo, domnule!", se încheie postarea salvatorilor.

Modelul, estimat la 100.000 de lire sterline

În imagini se poate observa că mașina a fost dusă la o distanță considerabilă, făcând probabil ca modelul de 100.000 de lire sterline să nu mai poată fi utilizat odată ieșit din apă.

Deși nu este clar cui aparține mașina sau de ce a fost lăsată pe plajă, St. Agnes Coastguard Search & Rescue Team a reușit în cele din urmă să o scoată din mare, la aproape două ore după ce au fost chemați.

Echipa de căutare a scris pe pagina sa de Facebook: „Am rămas la fața locului în timp ce s-au făcut eforturi de recuperare și vehiculul a fost în cele din urmă îndepărtat”.

Postarea a atras comentarii diverse de la oameni, iar marea majoritate au susținut că șoferul „ar trebui să fie amendat”, în timp ce salvatorii i-au transmis ironic: ”Nu puteți parca acolo, domnule!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

4 Asta e Rusia, oameni buni!

5 Așa o fi?