Greșelile pe care multe gospodine le fac în bucătărie. Motivele pentru care facem toxiinfecție alimentară chiar la noi acasă

Greșelile pe care multe gospodine le fac în bucătărie. Motivele pentru care facem toxiinfecție alimentară chiar la noi acasă

Chiar dacă toxiinfecțiile alimentare sunt mai des asociate cu mesele la restaurant, pericolul de îmbolnăvire există chiar și în propria bucătărie. În fiecare an, milioane de oameni se confruntă cu diferite afecțiuni provocate de bacteriile regăsite în alimentele contaminate.

Carne FOTO Shutterstock jpg

Astfel, chiar și acasă se impun aceleași reguli stricte de igienă, sunt de părere specialiștii Keith Schneider, profesor în siguranța alimentară în cadrul Departamentului de Știința Alimentelor și Nutriție Umană de la Universitatea din Florida, și Joshua Resnick, bucătar-șef la Institutul de Educație Culinară, scrie Huff.com .

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Adevărații șefi ai României, la ei e cheia...

2 O informație care dă de gândit...

3 VIDEO „Taci dracu' din gură, ești altă generație, nu vă suport” / Claudiu Bleonț și-a umilit fetița pe scenă

4 VIDEO Nicușor Dan a luat-o razna? Serie de gafe la dezbaterea de la TVR

5 Aceste lucruri se petrec în „curata” Germanie... La Amsterdam, unde abia poți respira pe anumite străzi din cauza „ierbii”, cum o fi?