Greșelile pe care multe gospodine le fac în bucătărie. Motivele pentru care facem toxiinfecție alimentară chiar la noi acasă

Greșelile pe care multe gospodine le fac în bucătărie. Motivele pentru care facem toxiinfecție alimentară chiar la noi acasă

Chiar dacă toxiinfecțiile alimentare sunt mai des asociate cu mesele la restaurant, pericolul de îmbolnăvire există chiar și în propria bucătărie. În fiecare an, milioane de oameni se confruntă cu diferite afecțiuni provocate de bacteriile regăsite în alimentele contaminate.

Carne FOTO Shutterstock jpg

Astfel, chiar și acasă se impun aceleași reguli stricte de igienă, sunt de părere specialiștii Keith Schneider, profesor în siguranța alimentară în cadrul Departamentului de Știința Alimentelor și Nutriție Umană de la Universitatea din Florida, și Joshua Resnick, bucătar-șef la Institutul de Educație Culinară, scrie Huff.com .

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Documente / Această turnătoare a fost timp de 10 ani membră CNA...

2 „15.000 de euro în numerar, 4.000 de euro în bijuterii. Eram furioasă”

3 Stupoare la Chișinău după rezultatele unui sondaj realizat în România. Jurnalist: „Nu pot să înțeleg această combinație de trădare și spaimă”

4 Ce ar putea fi misterioasa aeronavă care s-a prăbușit recent lângă baza Area 51

5 Românul care l-a consiliat pe Trump anunță ce li se pregătește rușilor și coreenilor. „N-are nicio problemă să recurgă la metode foarte dure”