Grindeanu, ATACAT la Antena 3!

Grindeanu, atacat la Antena 3! Realizatoarea Antena 3 Oana Zamfir a lansat un atac foarte dur la adresa premierului Sorin Grindeanu. Ea a prezentat cazul a doi fosti consilieri ai lui Grindeanu care au ajuns recent la Bucuresti pe functii importante, relatează Aktual24.

Oana Zamfir s-a aratat foare mirata ca seful cancelariei premierului Grindeanu, Alexandru Chirila, si-a permis sa isi cumpere o vila pe litoralul italian, „chiar pe tocul cizmei”. Chirila a lucrat anterior in Consiliul Judetean Timis, unde a fost consilier al lui Grindeanu. Zamfir a mentionat ca Alexandru Chirila a fost ofiter la UM 0125 (celebra „Doi si-un sfert”) si s-a mirat ca acesta a avut sute de mii de euro pentru a-si cumpara o casa pe litoralul Italiei.

Atacul la adresa lui Grindeanu a continuat cu prezentarea unui alt fost consilier al acestuia, Valentin Korman, care a ajuns la Bucuresti in functia de vicepresedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Zamfir s-a intrebat ce pregatire sau experienta are Korman, in afara de legatura cu Sorin Grindeanu. Ea a afirmat insinuant ca Valentin Korman a avut doar o firma de inchirieri masini, prin urmare nu ar fi pregatit sa ocupe functii inalte in stat.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…