Grindeanu continuă DECAPITĂRILE! A dat-o afară și pe aia cu care Dragnea „testa” vilele de protocol ale RAAPPS

Grindeanu continuă DECAPITĂRILE! A dat-o afară și pe aia cu care Dragnea „testa” vilele de protocol ale RAAPPS

Grindeanu continuă decapitările! A dat-o afară și pe cea cu care Dragnea „testa” vilele de protocol ale RAAPPS. Premierul Sorin Grindeanu a demis-o, vineri, din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, pe Andreea Lambru, ea fiind acuzată, potrivit unui comunicat al Executivului, că a blocat, alături de Mihai Busuioc, deciziile prim-ministrului. Demiterea a fost publicată în Monitorul Oficial. 

Grindeanu a mai demis patru secretari de stat, printre care purtătorul de cuvânt al PSD, fostul aghiotant al lui Dragnea şi fostul şef CJ Teleorman.

Premierul Sorin Grindeanu a demis, vineri, patru secretari de stat, printre care Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Mlădinoiu, fostul aghiotant(șofer) al lui Liviu Dragnea, şi Adrian Ionuţ Dragnea, fost deputat şi preşedinte al CJ Teleorman, care a ocupat funcţia după plecarea lui Dragnea.

Secretarii de stat demişi sunt Adrian Mlădinoiu şi Tudor Vesa, din SGG, Adrian Dobre, din Ministerul Muncii, şi Adrian Ionuţ Gâdea, din Ministerul Dezvoltării.

Guvernul precizează că demiterea lui Mihai Busuioc din postul de secretar general al Guvernului şi numirea în locul său a lui Victor Ponta a fost contrasemnată de către secretarul de stat Alaexandru Mihai Ghigiu ”în urma refuzului repetat şi nemotivat al domnului Mihai Busuioc şi al doamnei Andreea Lambru de a semna deciziile prim-ministrului României.”

Ea coordonează activitatea Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, printr-o decizie a primului-ministru Sorin Grindeanu din aprilie.

Pe 30 ianuarie 2017, Ioana-Andreea Lambru a fost numită secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, post pe care l-a mai deţinut în perioada noiembrie 2012-iulie 2014.

Cine este Ioana-Andreea Lambru

Ioana-Andreea Lambru (32 ani), absolventa a Universitatii Romano-Americana, Relatii Internationale Financiar Bancare. In ianuarie, premierul Sorin Grindeanu a numit-o secretar general adjunct al Guvernului, post pe care l-a mai detinut in perioada noiembrie 2012-iulie 2014. In perioada 2009-2011 a fost sefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupa pe atunci functia de secretar general al PNL. In mai 2011, Lambru a fost desemnata secretar general adjunct al PNL. Acum este membru ALDE. In noiembrie 2012, a fost numita secretar general adjunct, post din care a fost eliberata din functie in iulie 2014, prin decizie a premierului Victor Ponta. In noiembrie 2012 a fost implicata intr-un scandal sexual cu un membru PNL.

BZI.ro/13 noiembrie 2012: Noul secretar general adjunct de la Guvern, Andreea Lambru, a fost implicata intr-un scandal sexual in care apare si numele lui Crin Antonescu, potrivit Romania TV. Unul dintre fostii lideri PNL, Mihai Balasescu, ar fi facut sex in biroul lui Antonescu. Protagonista: Andreea Lambru, sustinea presa centrala in 2010.

Numele Ioana Andreea Lambru, cea care l-a inlocuit astazi pe Dan Mihalache la SGG, este legat, potrivit unor surse citate de Romania TV, de mai multe nume de barbati influenti din PNL.

Primul si cel care a si promovat-o in PNL: Mihai Balasescu, avocat si membru PNL Sector 1. Acesta este protagonistul unei inregistrari telefonice aparute in presa, in care vorbeste cu o alta femeie din PNL chiar despre Andreea Lambru. Din aceasta convorbire telefonica rezulta ca Balasescu si Andreea Lambru ar fi avut o aventura destul de nepotrivita chiar in biroul presedintelui PNL, Crin Antonescu. Dupa scandalul amoros, Balasescu a trebuit sa plece din partid.

De asemenea, se zvoneste ca Andreea Lambru ar fi avut o relatie, pe vremea cand era cu Mihai Balasescu, si cu un lider PNL de la Targu Jiu.

Numele Andreei Lambru este legat si de Radu Stroe, cel care i-a fost sef si a promovat-o in functia de secretar general adjunct al PNL. Si atunci a izbucnit un scandal pentru ca promovarea Andreei Lambru in aceasta functie a nemultimut voci din PNL.

Inainte de a fi numita la Guvern, Andreea Lambru a fost director de cabinet la Secretariatului General al PNL si este cunoscuta ca una dintre "protejatele" lui Radu Stroe.

DCNews.ro/14 noiembrie 2012/Dragnea îi ia apărarea Andreei Lambru

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, îi ia apărarea noului secretar general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru. 

Acesta a declarat marţi seara, la România TV, că este o eroare "crucificarea" mediatică a unui tânăr, Andreea Lambru, numită la 27 de ani secretar general adjunct al Guvernului, doar datorită tinereţii sale, scrie rtv.net.

Dragnea a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "Ultima Oră", în care se discuta desre numirea lui Lambru în cadrul SGG. "Nu înţeleg de ce este un asemenea jihad pe un tânăr de 27 de ani. Eu o cunosc pe fata asta de doi ani, de când am făcut USL-ul şi este foarte bună pe organizare. Este o fată în care cred foarte mult", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta s-a arătat nemulţumit de speculaţiile din presă legate de numele lui Lambru. "Ca să distrugem un copil, un tânăr de 27 de ani cu tot felul de canapele... De unde până unde?", s-a întrebat pesedistul.

El a ridicat obiecţii asupra modului în care numirea lui Lambru a fost reflectată în mass-media. "Eu vorbesc de un tânăr crucificat la televizor şi cred că este o greşeală. Am intervenit pentru că se pune problema despre o tânără într-un mod incorect", a mai spus Dragnea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?