Grindeanu e ca Batman: NU și NU! A refuzat marți să demisioneze la cererea lui Dragnea. Al treilea refuz în patru zile. Amănunte INCENDIARE!

E ca Batman: NU și NU! Premierul Sorin Grindeanu a refuzat marti cererea lui Liviu Dragnea de a demisiona din functie, potrivit unor surse din PSD. Cei doi s-au intalnit dupa pranz, aceasta fiind cea de-a treia intalnire din ultimele zile in care seful PSD i-a cerut premierului sa demisioneze.

Grindeanu i-ar fi transmis azi lui Dragnea ca nu demisioneaza nici azi, nici maine, chiar daca forul de conducere al PSD, Comitetul Executiv (format in majoritate din fidelii lui Dragnea) ii va cere acest lucru, dezvăluie HotNews.ro.

Mai mult: Grindeanu i-ar fi spus lui Dragnea ca si daca PSD vrea sa inlocuiasca mai multi ministri sau ii va determina sa demisioneze, el va propune imediat inlocuitori pentru acestia.

In timpul discutiei, Dragnea nu ar fi facut nici o referire la o eventuala motiune de cenzura impotriva guvernului, ca solutie de ultima instanta pentru a scapa de premier.

Precedentele doua cereri de demisie i-au fost adresate fata in fata de Dragnea lui Grindeanu sambata seara si luni seara.

Amănunte despre INTEROGATORIUL de azi-noapte. Cine l-a luat de la aeroport pe Grindeanu. Dragnea a făcut o criză de nervi când premierul a spus că nu-l schimbă pe Viorel Ștefan

Avem amănunte de la interogatoriul mafiot la care a fost supus azi-noapte Sorin Grindeanu. Care a fost săltat direct din aeroport de Marcel Ciolacu. Noua mână dreaptă a lui Dragnea și fostul aghiotant al lui Hrebenciuc. Ciolacu e ăla care conducea barca la partida de pescuit știuci la moșia lui Dragnea. Și ăla de l-a adus la stadion, acum două duminici, pe Zgonea. De la aeroport, Ciolacu l-a dus pe Grindeanu direct la sediul din Băneasa. Unde așteptau Liviu Dragnea, Paul Stănescu, Marian Neacșu și Niculae Bădălău.

Discuțiile au început, lejer, încă de la masă. Pentru că s-a și mâncat. Urma o noapte grea... Tonul a fost liniștit până când Grindeanu a spus, între altele că nu este de acord nici măcar cu schimbarea lui Viorel Ștefan de la ministerul Finanțelor. Atunci Dragnea a luat foc și a făcut o criză de nervi. A început să tune și să fulgere-a se citi vorbe grele și amenințări- și a vrut să plece. Cerându-le și celorlalți să facă la fel. 

Până atunci, conform sursei noastre, Grindeanu a făcut pe omul care nu înțelege de ce se întâmplă toate acestea. A fost foarte ferm când a spus că nu demisionează. A spus că el nu vrea să fie privit și înjurat pe stradă, peste ani, ca un laș care a părăsit corabia. El a fost singurul foarte calm din tot grupul. Le-a mai spus că o să-i mulțumească mai târziu tot partidul dacă el acum rămâne în funcție. „Bă, ne-a umplut capul cu bălării, a făcut mișto de noi”, s-a confesat astăzi la prânz unui prieten unul dintre participanți, Marian Neacșu.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experți din Coreea de Sud și China avertizează: e o mare greșeală să nu purtăm mască

2 De citit / Ce are de făcut România ca să nu ajungă în situaţia Italiei. Sfaturile unui medic român din Verona af…

3 Adevăratul ucigaș de la Suceava

4 VIDEO Ministrul Sănătății: „În acel cort de triaj, la Timișoara, era o tânără italiancă, trata pacienți români…

5 Document incendiar / PSD le-a dat 570 de milioane de euro samsarilor de drepturi litigioase! Aproape toți sunt c…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima