Grindeanu i-a dat cu flit, azi-noapte, lui Dragnea! Schimbați-mă voi, eu NU demisionez!

Grindeanu i-a dat cu flit, azi-noapte, lui Dragnea! Schimbați-mă voi, eu NU demisionez!

O nouă tentativă a lui Dragnea de a-l convinge pe Grindeanu să demisioneze până miercuri a eșuat. Azi-noapte, cei doi au discutat din nou. Mesajul lui Grindeanu a fost foarte ferm: Schimbați-mă voi, eu NU demisionez! Discuția a avut loc la centrul de comandă al lui Vâlcov din Băneasa.

UPDATE/Printre liderii PSD prezenti la intalnirea de aseara ar fi fost Niculae Badalau, Paul Stanescu si Mihai Tudose, scrie  HotNews.ro .

Nu ar fi prima discuție în care liderul PSD îi cere acest lucru premierului, scrie și Antena 3.

 Aceste lucruri se întâmplă înainte de Comitetul Executiv Național, acolo unde va fi prezentat așa-zisul raport privind implementarea programului de guvernare.

 Răspunsul pe care îl dă Sorin Grindeanu este de fiecare dată negativ, asta spun surse politice apropiate acestor discuții. În urma acestor răspunsuri negative, vom vedea care va fi calea pe care partidul, în frunte cu Liviu Dragnea, o vor urma pentru debarcarea premierului.

Premierul Sorin Grindeanu se pare că a refuzat să își dea demisia și asta va conduce către mai multe scenarii. Și anume, în Comitetul Executiv Național, îi va fi retras sprijinul politic și pentru a forța demisia premierului vor fi solicitate și alte demisii ale unor oameni din interiorul Cabinetului Grindeanu. Un alt scenariu este acela de a depune moțiune de cenzură împotriva propriului guvern.

Aşadar, mai sunt 24 de ore până când vom afla dacă mai avem un guvern.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Răzvan Burleanu, ironizat după prezența la Mondialul din Qatar

5 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?