Grindeanu i-a dat cu flit, azi-noapte, lui Dragnea! Schimbați-mă voi, eu NU demisionez!

O nouă tentativă a lui Dragnea de a-l convinge pe Grindeanu să demisioneze până miercuri a eșuat. Azi-noapte, cei doi au discutat din nou. Mesajul lui Grindeanu a fost foarte ferm: Schimbați-mă voi, eu NU demisionez! Discuția a avut loc la centrul de comandă al lui Vâlcov din Băneasa.

UPDATE/Printre liderii PSD prezenti la intalnirea de aseara ar fi fost Niculae Badalau, Paul Stanescu si Mihai Tudose, scrie HotNews.ro.

Nu ar fi prima discuție în care liderul PSD îi cere acest lucru premierului, scrie și Antena 3.

 Aceste lucruri se întâmplă înainte de Comitetul Executiv Național, acolo unde va fi prezentat așa-zisul raport privind implementarea programului de guvernare.

 Răspunsul pe care îl dă Sorin Grindeanu este de fiecare dată negativ, asta spun surse politice apropiate acestor discuții. În urma acestor răspunsuri negative, vom vedea care va fi calea pe care partidul, în frunte cu Liviu Dragnea, o vor urma pentru debarcarea premierului.

Premierul Sorin Grindeanu se pare că a refuzat să își dea demisia și asta va conduce către mai multe scenarii. Și anume, în Comitetul Executiv Național, îi va fi retras sprijinul politic și pentru a forța demisia premierului vor fi solicitate și alte demisii ale unor oameni din interiorul Cabinetului Grindeanu. Un alt scenariu este acela de a depune moțiune de cenzură împotriva propriului guvern.

Aşadar, mai sunt 24 de ore până când vom afla dacă mai avem un guvern.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moment istoric. România trece la statutul de piaţă emergentă, de luni

2 Informație / Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsesc…

3 Noi date din sondajele pe București. A crescut cu 4 procente numărul indecișilor. Băsescu, la 13%

4 Declarația lunii / Mihai Tudose despre o fostă angajată: Dacă o pui pe o insulă pustie, în două zile se ceartă c…

5 Un articol de citit!