Grindeanu: Ponta are dreptul să voteze sau nu cele două ordonanțe

Grindeanu: Ponta are dreptul să voteze sau nu cele două ordonanțe

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a afirmat marți, în replică la declarațiile fostului premier Victor Ponta, că acesta, în calitatea sa de parlamentar, poate să voteze sau nu Ordonanțele 13 și 14 în plenul Camerei Deputaților.

"Politic, domnul Ponta a avut sau are astăzi dreptul să voteze sau nu cele două ordonanțe, care știu că sunt în Camera Deputaților; din câte știu e deputat", a spus Grindeanu, la finalul unor vizite de lucru la mai multe ministere.

Deputatul PSD Victor Ponta consideră că în legătură cu OUG 13 au fost făcute mai multe greșeli, prima fiind lipsa de asumare a ordonanței în cauză.

"În primul rând, lipsa de asumare. Adică nu poți să dai pe Iordache, iertați-mă, nu crede nimeni, nu cred nici eu. Poate așa a fost, poate Iordache a stat singur și a scris ordonanțele, îmi cer iertare. Trebuia să fie domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu și cu domnul Grindeanu să spună ziua în amiaza mare: 'domne', de aia ne-au votat mulți oameni", a spus Ponta, luni seara, la postul România TV.

Victor Ponta consideră că ceea ce se întâmplă în țară de la jumătatea lunii ianuarie "este o nebunie" și că se exprimă în nume personal, deoarece nu face parte din conducerea partidului, dar nici nu a fost consultat în luarea vreunei decizii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...