Grindeanu, SFIDARE pentru Găurel! În lojă cu Chirică la Cluj!

Grindeanu, SFIDARE pentru Găurel! În lojă cu Chirică la Cluj!

Grindeanu, sfidare pentru Găurel! În lojă cu Chirică la Cluj! O nouă tabără se conturează în PSD, în scopul mazilirii lui Liviu Dragnea, confirmă surse din cadrul partidului. Liderul în jurul căruie se strâng rebelii din partid este nimeni altul decât premierul Sorin Grindeanu. Sursele Actual de Cluj  au informat că Grindeanu va fi prezent, maine(NR, azi), la unul dintre evenimentele de fițe ale Clujului: Balul Operei. Amfitrion în cadrul acestui eveniment este tocmai Rareș Bogdan, directorul Realitatea TV, cel care l-a criticat în mai multe rânduri pe Liviu Dragnea, în emisiunile sale.  La eveniment va participa și primarul Iașiului, Mihai Chirică, unul dintre puținii social-democrați care au ales să-l sfideze în mod fățiș pe Dragnea. Potrivit informațiilor Actual de Cluj , Mihai Chirică se va afla în aceeași lojă cu premierul Sorin Grindeanu, la evenimentul de mâine(NR, azi).

Rareș Bogdan a insistat să arate că nu ar ști dacă vreun PSD-ist o să fie prezent la Balul Operei. “Eu chiar nu-s prieten cu nimeni din PSD. Sunt ultima persoană care ar putea să știe ce fac PSD-iștii. Aștia m-ar mânca dacă ar putea”, a plusat Bogdan.

Mai puțin secretos s-a dovedit producătorul evenimentului, Matei Mico. El a confirmat pentru Actualdecluj.ro că l-a invitat pe Sorin Grindeanu la Balul Operei. “Da, domnul Grindeanu este invitat special. El dar și alte VIP-uri au primit invitație. Dar încă nu pot să vă spun cine și-a confirmat prezența”, a spus Mico. El a mai recunoscut, totodată, că Balul Operei e strâns legat de un alt eveniment important care se derulează mâine la Cluj: Campionatul Național de Judo. O parte dintre VIP-urile invitate la Balul Operei se regăsesc și pe lista de invitați a campionatului de Judo – a confirmat Mico. Reamintim că recent, patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a fost numit președinte al Federației Române de Judo. Așadar, Gușă este responsabil pentru Campionatul de Judo, iar Rareș Bogdan pentru Balul Operei, mai scrie  Actual de Cluj.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…