Grupul „PIPERA” a început asaltul la BNR? Amănunte INCENDIARE despre niște personaje care vor să pună labele pe Banca Națională!

Grupul „PIPERA” a început asaltul la BNR? Amănunte INCENDIARE despre niște personaje care vor să pună labele pe Banca Națională!

Atac fără precedent al premierului României, mamutul cu coițe de șoricel Tudose, la Banca Națională, vineri seară! O simplă declarație imbecilă? Nu, oameni buni. Când vorbim despre astfel de lucruri nu avem de-a face cu întâmplări, ci cu oportunități. Cum este asta cu creșterea bruscă a ROBOR. 

Voi știți cine este consilier onorific pe chestiuni de fiscalitate, banking, piață de capital și insolvență al premierului Tudose? Numit pe 20 iulie 2017, la doar 22 de zile de la desemnarea lui ca premier și la 17 zile după ce s-a întâlnit cu Firea la Primăria Capitalei? Da, ați ghicit: avocatul Gheorghe Piperea. Da, același personaj cu reprezentantul firmei ROMINSOLV, desemnată de Tribunalul București sa asigure administrarea judiciară a RADET.

De ce vă spunem toate acestea? A, nu știați despre „Grupul Pipera”? Alcătuit din familiile Stancu-Zamfir, Firea-Pandele, Piperea și Gorghiu-Isar? Da, jumătate PSD, jumătate PNL. Nu știați nici că Oana Stancu-Antena 3 și soțul său Daniel Zamfir, senator PNL, sunt vecinii cuplului Firea-Pandele? Și că la ceas de seară, ori la ăia, ori la ceilalți, se pune țara la cale?

Cum ar fi, de pildă, preluarea puterii la BNR? Cu propulsarea lui Gheorghe Piperea în locul lui Mugur Isărescu. Și cu soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, vice-guvernator. 

Cică PNL este Opoziția!!!

Vă mai aduceți aminte cine-a propulsat-o pe Gabriela Firea în viața publică făcând-o purtătoarea sa de cuvânt? Propunând-o apoi și la decorarea cu Steaua României, pentru merite excepționale? Da, Mugur Isărescu. Cel atacat cel puțin lunar de Lucian Isar. Că „liberalul” Daniel Zamfir era ocupat cu atacarea fără menajamente și fără scrupule a lui Dacian Cioloș.

Vă mai aduceți aminte de „bâlbele” PNL, condus de Alina Gorghiu, cu desemnarea candidatului PNL pentru București? Și refuzul categoric de a-l sprijini pe Nicușor Dan?

Se cam leagă, nu?
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

3 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

4 Așa o fi?

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar