Guvern: Aeronava preşedintelui CE a aterizat mai devreme la Bucureşti; SPP l-a preluat pe Juncker de la scara avionului

Guvern: Aeronava preşedintelui CE a aterizat mai devreme la Bucureşti; SPP l-a preluat pe Juncker de la scara avionului

Guvernul precizează că întâlnirea prim-ministrului Viorica Dăncilă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de la aeroport, nu a mai avut loc deoarece aeronava cu care a venit în România şeful CE a aterizat mai devreme de ora anunţată, iar Serviciul de Protecţie şi Pază a preluat delegaţia oficialului european şi a plecat spre hotelul unde urma să fie cazat Juncker.

"Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanţa Delegaţiei Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România preşedintele CE Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa la ora 18,30, informaţii confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles. Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17,30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa. La ora 17,40, Protocolul Guvernului a fost anunţat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România preşedintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunţată iniţial. La ora 18,00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa. Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegaţia preşedintelui Comisiei Europene de la scara avionului şi a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată", precizează Executivul, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Precizarea Guvernului vine în urma unor informaţii apărute în spaţiul public referitoare la aşa-zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Preşedintele CE a ajuns luni în România pentru a participa la sesiunea plenară a Summitului "Iniţiativa celor Trei Mări". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...