Guvern: Au fost aprobate fonduri de despăgubire a foştilor proprietari cu terenuri pe coridorul Centurii Capitalei şi pentru Bacău

Guvern: Au fost aprobate fonduri de despăgubire a foştilor proprietari cu terenuri pe coridorul Centurii Capitalei şi pentru Bacău

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi fondurile necesare pentru continuarea plăţilor pentru despăgubirea proprietarilor ale căror terenuri au fost expropriate de pe coridorul obiectivelor de modernizare a Centurii Capitalei şi a variantei ocolitoare a municipiului Bacău.

"În şedinţa de Guvern de astăzi, la propunerea Ministerului Transporturilor, au fost aprobate fondurile necesare pentru continuarea plăţilor cuvenite ca justă despăgubire proprietarilor ale căror terenuri au fost expropriate de pe coridorul obiectivelor de modernizare a Centurii Capitalei şi a variantei ocolitoare a municipiului Bacău. Aceste fonduri se alocă pentru plata despăgubirilor acordate foştilor proprietari ca urmare a actualizării perimetrelor de expropriere în contextul unor modificări generate de întocmirea documentaţiilor cadastrale individuale. Pentru modernizarea Centurii Capitalei se aloca aproximativ 8 milioane de lei, iar pentru varianta ocolitoare a municipiului Bacău aproape 15 milioane de lei. Sunt fonduri alocate din bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că alocarea acestor fonduri va permite continuarea lucrărilor la cele două obiective. AGERPRES/(A- autor: Dana Piciu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa