Guvernanții ne cer să purtăm mască, dar nu ridică un deget pentru a le ieftini și pentru a scoate de pe piață falsurile!

Guvernanții ne cer să purtăm mască, dar nu ridică un deget pentru a le ieftini și pentru a scoate de pe piață falsurile!

Guvernanții ne cer să purtăm mască, dar nu ridică un deget pentru a le ieftini și pentru a scoate de pe piață falsurile! Mai mult, pentru populația săracă a României masca este un lux! Iar distribuirea de către guvern a sutelor de milioane de măști pentru acești oameni întărzie!

Nici pentru marea majoritate a populației României, însă, cheltuiala cu măștile nu este de ignorat. Ba, dimpotrivă! Măștile omologate și de calitate, care oferă protecție bacteriană de 99,7% sunt 3 lei în farmacii!

Mult! Mai ales că odată cu venirea toamnei mai mult ca sigur se va impune purtarea obligatorie a măștilor și în spațiile deschise!

Guvernații nu fac nimic nici pentru asigurarea unei producții interne care să acopere consumul, nici pentru subvenționarea prețului măștilor!

Oameni buni, purtarea măștii a devenit cam unica modalitate prin care ne putem proteja de noul dușman!


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa