Guvernanții ne cer să purtăm mască, dar nu ridică un deget pentru a le ieftini și pentru a scoate de pe piață falsurile!

Guvernanții ne cer să purtăm mască, dar nu ridică un deget pentru a le ieftini și pentru a scoate de pe piață falsurile!

Guvernanții ne cer să purtăm mască, dar nu ridică un deget pentru a le ieftini și pentru a scoate de pe piață falsurile! Mai mult, pentru populația săracă a României masca este un lux! Iar distribuirea de către guvern a sutelor de milioane de măști pentru acești oameni întărzie!

Nici pentru marea majoritate a populației României, însă, cheltuiala cu măștile nu este de ignorat. Ba, dimpotrivă! Măștile omologate și de calitate, care oferă protecție bacteriană de 99,7% sunt 3 lei în farmacii!

Mult! Mai ales că odată cu venirea toamnei mai mult ca sigur se va impune purtarea obligatorie a măștilor și în spațiile deschise!

Guvernații nu fac nimic nici pentru asigurarea unei producții interne care să acopere consumul, nici pentru subvenționarea prețului măștilor!

Oameni buni, purtarea măștii a devenit cam unica modalitate prin care ne putem proteja de noul dușman!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…