''Guvernul a TĂIAT banii pentru Catedrală'', DOAR un exercițiu PENIBIL de IMAGINE! Cioloș s-a RĂZGÂNDIT!

''Guvernul a TĂIAT banii pentru Catedrală'', DOAR un exercițiu PENIBIL de IMAGINE! Cioloș s-a RĂZGÂNDIT!

Mare penibilitate sâmbătă în toate publicațiile din România! Și un exercițiu de imagine gratuit și la fel de penibil al Guvernului Cioloș. Da, în Proiectul de Buget pus în dezbatere și care va fi trimis în Parlament NU sunt sume pentru Biserică și Catedrala Mântuirii Neamului, dar asta nu înseamnă că după aprobarea documentului acești bani nu vor apărea! Țărănușul Liviu Dragnea are deja amendamentul scris, Catedrala va primi bani. Și știe și Cioloș asta! Chiar l-a asigurat pe Preafericitul Daniel să nu-și facă griji, va primi bani să continue lucrările, doar că va fi nevoie de o ''inginerie''.

În Parlament, printr-un amendament depus chiar de încă președintele PSD Dragnea, vor fi votați bani pentru Catedrală. Și toate aparențele sunt salvate, toate taberele fericite... Guvernul, iată, deja este considerat un erou că le-a tăiat banii la ''hoții'' de popi, PSD-ul va da satisfacție propriului electorat, popimea la fel, strada așișderea, că Guvernul a încercat dar nemernicii din Parlament, ca de obicei, nu au luat în seamă glasul poporului...

UPDATE/A și dat înapoi. Dacian Ciolos, catre Patriarhul Daniel: Guvernul va pune la dispozitie resurse financiare in functie de posibilitati pentru lacasele de cult aflate in constructie 

Premierul Dacian Ciolos a avut o convorbire telefonica cu Patriarhul Daniel duminica dimineata, in cadrul careia l-a asigurat pe seful Bisericii Ortodoxe Romane ca Guvernul "va asigura finantare pentru proiecte de investitii importante si ca exista tot sprijinul pentru a pune la dispozitie resurse financiare in functie de posibilitati pentru lacasele de cult aflate in constructie.". Totodata, Ciolos a aratat ca bugetul pentru Culte in anul 2016 este in crestere fata de anul precedent, atat in ceea ce priveste personalul clerical, cat si cel neclerical.

"Premierul Dacian Ciolos a avut, in dimineata zilei de 6 decembrie, o convorbire telefonica cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, pe tema alocatiilor bugetare pe anul 2016. Discutia a scos inca o data in evidenta buna intelegere pe care Patriarhia o are in legatura cu situatia financiar-bugetara prin care trece Romania. Bugetul pentru Culte in anul 2016 este in crestere fata de anul precedent, atat in ceea ce priveste personalul clerical, cat si cel neclerical, ca o recunoastere a rolului social important pe care reprezentantii cultelor il au in societate, rolul Bisericii Ortodoxe fiind, desigur, fundamental din aceasta perspectiva. Totodata, Preafericirea Sa a subliniat ca Biserica va sprijini activ demersurile Guvernului de a imbunatatii conditiile de educatie ale copiilor si tinerilor din mediul rural si ale calitatii actului medical in spitale. Premierul Ciolos a multumit pentru implicarea Bisericii in cele doua directii extrem de importante pentru dezvoltarea societatii romanesti. De asemenea, Premierul Dacian Ciolos l-a asigurat pe Parintele Patriarh ca Guvernul Romaniei va asigura finantare pentru proiecte de investitii importante si ca exista tot sprijinul pentru a pune la dispozitie resurse financiare in functie de posibilitati pentru lacasele de cult aflate in constructie", se arata intr-un comunicat de presa facut public de Guvern.

Deci, cum rămâne cu banii tăiați?






Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!