Guvernul este condus de la Scroviștea! Dragnea, Vâlcov, Shhaideh și Busuioc iau deciziile în weekend și Dăncilă le pune în aplicare!

Guvernul este condus de la Scroviștea! Dragnea, Vâlcov, Shhaideh și Busuioc iau deciziile în weekend și Dăncilă le pune în aplicare!

Guvernul este condus de la Scroviștea! Dragnea, Vâlcov, Shhaideh și Busuioc iau deciziile în weekend și Dăncilă le pune în aplicare! Mai multe surse G4Media.ro relatează o scenă neverosimilă: Statul e pus la cale în fiecare week-end din reşedinţa de la Scroviştea unde sunt convocaţi loialii absoluţi: Darius Vâlcov, Sevil Shhaideh şi Mihai Busuioc. Ei primesc ordinele şi fac ce trebuie.

Screensaver-ul Dăncilă nu are loc la masa înţelepţilor.

Dragnea controlează prin oameni loiali şi controlabili cele mai importante instituţii din binomul “biciul şi zăhărelul”, acel binom care înseamnă succesul pentru orice lider.

Din categoria “zahărel”, instituţii cu care îşi stimulează şi ţine aproape clientela, se detaşează Ministerul Dezvoltării (Paul Stănescu, partener de vechi afaceri) şi Ministerul Fondurilor Europene (Rovana Plumb).

Din categoria “bici” fac parte organismele de control. Curtea de Conturi (prin loialul Mihai Busuioc) şi ANAF (prin Ionuţ Mişa, dar mai ales Bogdan Stan) sunt instituţiile prin care Dragnea îi aduce la ordine pe cei care mai mişcă în front.

Aceste instituţii nu sunt însă suficiente pentru ambiţiile şi nevoile liderului PSD. Ca să aibă toată puterea, trebuie să îşi subordoneze serviciile secrete, justiţia şi BNR, mai scrie G4Media.ro.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…