Guvernul este condus de la Scroviștea! Dragnea, Vâlcov, Shhaideh și Busuioc iau deciziile în weekend și Dăncilă le pune în aplicare!

Guvernul este condus de la Scroviștea! Dragnea, Vâlcov, Shhaideh și Busuioc iau deciziile în weekend și Dăncilă le pune în aplicare!

Guvernul este condus de la Scroviștea! Dragnea, Vâlcov, Shhaideh și Busuioc iau deciziile în weekend și Dăncilă le pune în aplicare! Mai multe surse G4Media.ro relatează o scenă neverosimilă: Statul e pus la cale în fiecare week-end din reşedinţa de la Scroviştea unde sunt convocaţi loialii absoluţi: Darius Vâlcov, Sevil Shhaideh şi Mihai Busuioc. Ei primesc ordinele şi fac ce trebuie.

Screensaver-ul Dăncilă nu are loc la masa înţelepţilor.

Dragnea controlează prin oameni loiali şi controlabili cele mai importante instituţii din binomul “biciul şi zăhărelul”, acel binom care înseamnă succesul pentru orice lider.

Din categoria “zahărel”, instituţii cu care îşi stimulează şi ţine aproape clientela, se detaşează Ministerul Dezvoltării (Paul Stănescu, partener de vechi afaceri) şi Ministerul Fondurilor Europene (Rovana Plumb).

Din categoria “bici” fac parte organismele de control. Curtea de Conturi (prin loialul Mihai Busuioc) şi ANAF (prin Ionuţ Mişa, dar mai ales Bogdan Stan) sunt instituţiile prin care Dragnea îi aduce la ordine pe cei care mai mişcă în front.

Aceste instituţii nu sunt însă suficiente pentru ambiţiile şi nevoile liderului PSD. Ca să aibă toată puterea, trebuie să îşi subordoneze serviciile secrete, justiţia şi BNR, mai scrie G4Media.ro.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Sau a început procesul de demolare a soclului pe care stă „statuia” președintelui?

4 „Femeia fantastică”, actrița israeliană Gal Gadot, fost soldat, provoacă scandal

5 Fosta primăriță din Goteborg, al doilea cel mai mare oraș al Suediei, e acum șofer pe mașina de gunoi