Gwyneth Paltrow a dezvăluit cine a fost mai bun la pat între Ben Affleck și Brad Pitt. Pe cine ar alege din nou

Gwyneth Paltrow a dezvăluit cine a fost mai bun la pat între Ben Affleck și Brad Pitt. Pe cine ar alege din nou

Actrița Gwyneth Paltrow a vorbit fără perdea despre trecutul său amoros și despre relațiile cu marile nume ale Hollywood-ului: Brad Pitt și Ben Affleck. Vedeta a făcut confesiuni picante, în cadrul episodului de miercuri al emisiunii „Call Her Daddy”.

Gwyneth Paltrow, pusă să aleagă între foștii iubiți FOTO Shutterstock

După ce le-a spus ascultătorilor că ambii actori erau „buni” în ceea ce privește sărutul, actrița, în vârstă de 50 de ani, a dus lucrurile la următorul nivel. Ea nu s-a ferit să facă dezvăluiri și comparații, legate de cine a fost mai „bun” în dormitor.

Brad Pitt sau Ben Affleck

Frumoasa blondină, cunoscută pentru rolul său din „Iron Man” și desemnată „Cea mai bună actriță” în anul 1999 nu s-a ferit să răspundă la întrebări icomode. Ba dimpotrivă, a dat cărțile pe față, spre deliciul fanilor săi. Nu i-a fost însă chiar ușor să facă departajarea între foștii săi iubiți.

Asta este foarte greu. Pentru că Brad era un fel de chimie măreață, dragostea vieții tale, un fel de cuplare. Și apoi Ben a fost, cum ar fi, excelent din punct de vedere tehnic. Nu-mi vine să cred că fiica mea, Apple, ascultă asta!”, a recunoscut Paltrow.

Vedeta a continuat spunând că, deși Affleck a făcut-o să râdă mai mult, Pitt a fost un partener mai romantic. Actrița s-a logodit cu Brad Pitt în 1996, însă nu a fost cu noroc. Cei doi s-au despărțit după doar un an. Ulteri or, Gwyneth Paltrow părea că și-a regăsit fericirea în brațele lui Ben Affleck. Cei doi au avut o relație începând cu anul 1997 până în 2000.

Următoarea sa relație a fost cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care s-a căsătorit în 2003 și cu care are doi copii împreună: Apple, în vârstă de 18 ani, și Moses, în vârstă de 17 ani.

Tot în cadrul emisiunii de miercuri, actrița a fost presată să joace „F-k, Marry, Kill”, joc în care a trebuit să aleagă cu cine s-ar culca, mărita și pe cine ar „omorî”. Bineînțeles, protagoniștii au fost Ben Affleck, Brad Pitt și fostul ei soț, Chris Martin.

Actrița a recunoscut că ar mai avea, din nou, o relație sexuală cu Brad Pitt și ar alege să se recăsătorească cu Chris Martin.

Ben, da, Dumnezeu să-l binecuvânteze”, a glumit ea, în legătură cu actualul soț al lui Jennifer Lopez.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale