Hackerii ucraineni au „atacat“ un prieten al bloggerului Tatarski. În loc de drone, au comandat jucării sexuale

Hackerii ucraineni au „atacat“ un prieten al bloggerului Tatarski. În loc de drone, au comandat jucării sexuale

Războiul din Ucraina se duce pe toate fronturile. Activiștii ucraineni din organizația „Cyber Resistance” au găsit date despre Mykhailo Luchin, un apărător al invaziei ruse, și i-au făcut o surpriză de zile mari. Au schimbat dronele pe care le comandase cu jucării sexuale.

Hackerii ucraineni au atacat un propagandist rus FOTO Adevărul

Hackerii au aflat că Luchin este implicat în revânzarea de drone pe care voluntarii le cumpără pentru el și le livrează apoi la Donețk. Luchin este prieten cu propagandistul rus Vladlen Tatarskyi (nume real - Maxim Fomin), care a fost aruncat în aer într-o cafenea din Sankt Petersburg, pe 2 aprilie, relatează life.pravda.com.ua

Astfel, hackerii ucraineni au schimbat comanda bloggerului rus Mikhail Luchin: în loc de drone pentru invadatorii ruși, au comandat jucării sexuale.

Au plătit bunuri în valoare de 25.000 de dolari cu cardul acestuia, pe care l-au conectat la un cont de pe site-ul magazinului online chinez AliExpress.

Hackerii-activiști au raportat despre „operațiunea” de succes pe canalul Telegram „Cyber ​​​​Resistance”.

Activiștii spun că Mihail este un criminal de război, un fraudator, iar acum este și colecționar de obiecte pentru adulți.

În loc de drone, Misha va trimite acum ocupanților camioane de jucării sexuale și alte lucruri utile pentru fiecare rus, pe care le-am comandat și le-am plătit de pe cardul său de pe AliExpress”, spun hackerii .

Propagandistul a confirmat înlocuirea bunurilor pe care inițial le comandase. Cu toate acestea, el a declarat că „a returnat totul”, cu excepția unor obiecte care însumează 17.000 de ruble, care au fost cheltuite pentru achiziționarea de „bunuri intime”.

Misha a raportat despre fondurile folosite, deși a mințit cu privire la posibilitatea returnării acestora. Dar să-l iertăm! Misha, nu plânge, în curând vei avea mai multe cutii" , au răspuns hackerii ucraineni.

Ancheta asasinării lui bloggerului militar Vladlen Tatarski

Vladlen Tatarski , unul dintre cei mai faimoși și cei mai pro-război bloggeri militari din spațiul mediatic rusesc, a fost ucis duminică într-un atentat cu bombă care l-a vizat personal într-un bar din Sankt Petersburg ce aparține șefului Wagner, Evgheni Prigojin. Mai multe piste sunt evocate în acest caz tulbure.

Vladlen Tatarski (Maksim Fomin în realitate) s-a prezentat duminică la Street Food Bar #1, pe malul Nevei, pentru a ține un seminar despre noua sa meserie de pseudo-reporter de război pe Telegram, platformă unde era urmărit de peste 500.000 de abonați, dar nu a ieșit viu de la eveniment. O explozie i-a curmat viața și a provocat tot felul de teorii despre o nouă crimă produsă în circumstanțe misterioase pe fundalul războiul din Ucraina.

Comitetul de Investigații, un instrument de represiune al regimului Putin responsabil de investigarea celor mai grave cazuri în viziunea Kremlinului, a deschis o anchetă pentru ceea ce a descris drept o „crimă de mare interes”.

Bomba ascunsă într-o statuetă

Potrivit primelor informații difuzate public, Tatarski a fost ucis în urma exploziei unei bombe ascunse în cutia unei statuete pe care a primit-o în dar în cadrul evenimentului. Un videoclip publicat pe Telegram după detonare îl arată pe bloggerul militar făcând glume pe seama cadoului.

Tatarski ar fi primit statueta respectivă de la o tânără. Unii au spus inițial că s-ar numi Maria Iarun, o ucraineancă din Ivank-Frankivsk care s-a introdus la eveniment ca Nastia, studentă la arte plastice, în timp ce autoritățile ruse au prezentat-o drept Daria Trepova, o activistă feministă arestată deja pentru zece zile în timpul unei manifestații anti-război. Mai mult, autoritățile ruse l-ar căuta și pe soțul acestei tinere, Dmitri Rîlov, declarat drept complice.

Potrivit unui videoclip apărut pe rețelele de socializare, o femeie ar fi fost arestat ă între timp în cartierul Vîborg din Sankt Petersburg. Însă informațiile sunt contradictorii și în acest caz. Dacă unii spun că femeia din videoclip este Daria Trepova, alții consideră că este mama ei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?