Hagi cere să nu mai fie numit „Rege“: „Când îmi spuneţi pe nume, eu sunt cel mai fericit“

Hagi cere să nu mai fie numit „Rege“: „Când îmi spuneţi pe nume, eu sunt cel mai fericit“

Gheorghe Hagi (58 de ani), antrenorul echipei Farul Constanța, cere să nu mai fie numit „Rege” de către jurnaliști și fani.

Hagi cere să nu mai fie numit „Rege“

Fostul mare fotbalist dorește să fie strigat pe nume, susținând că acest lucru îl face „cel mai fericit”: „Aş fi cel mai fericit dacă s-ar lua ca atare, opinia lui Gică Hagi. Punct. Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată. Eu sunt Gheorghe Hagi, adică Gică Hagi!

Când îmi spuneţi pe nume, eu sunt cel mai fericit, nu-mi atribui absolut nimic. Şi cred că am arătat toată viaţa mea că sunt modest, că îi respect pe toţi”, a declarat Gheorghe Hagi, după meciul câștigat duminică, cu Sepsi, conform Orange Sport.

„Asta e gravă, gravă, gravă, e grav rău!“

Gheorghe Hagi a vorbit despre meciurile naționalei României cu Andorra, de pe 25 martie, și Belarus, din 28 martie, din preliminariile EURO 2024. Antrenorul Farului susține că Dan Petrescu are dreptate când a spus că ambele meciuri vor fi dificile: „Niciun meci, în momentul de faţă, pentru România, nu este uşor. Cea mai mare greşeală e să tratezi lucrurile aşa. Când tratezi lucrurile aşa, ştiţi ce se întâmplă? Pierdem 3-0 acasă şi nu pare nimic ieşit din comun. 3-0 acasă cu Muntenegru! Şi lumea râde.

Eu aşa am văzut la TV. Asta e gravă, gravă, gravă, e grav rău! Dacă aşa pare normal… De aceea a venit Petrescu şi a zis că toate meciurile sunt grele.

Eu gândesc altfel. Dacă România a ajuns aşa, atunci chiar are o problemă. Eu cunosc o altă Românie, altfel de jucători, altă mentalitate, altfel de creativitate, ştiu cât de buni suntem, ştiu ce potenţial avem. Dacă tratăm lucrurile aşa ajungem să luăm 3-0 acasă, dar nu se întâmplă nimic. Am zis şi eu opinia mea, chiar dacă unii se supără, unii zic că Hagi atacă. Hagi nu atacă, eu nu mai joc fotbal, doar îmi dau cu părerea. E opinia lui Hagi”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare