Hagi, criticat pentru scandalul creat cu Ianis: Declarații dure despre comportamentul managerului Farului

Hagi, criticat pentru scandalul creat cu Ianis: Declarații dure despre comportamentul managerului Farului

Așa cum era de așteptat, discursul virulent al lui Gheorghe Hagi despre fiul său, Ianis, lăsat în afara lotului pentru debutul preliminariile Euro 2024 , a declanșat un val de reacții.

Dănuț Lupu (56 de ani) care, de curând, l-a atacat pe managerul Farului, spunând că Hagi a fost în spatele neconvocărilor sale la națională pe vremea Generației de Aur, l-a criticat acum pe fostul decar al României pentru modul în care își promovează băiatul.

Într-adevăr, poate Edi (n.r. – selecționerul Edward Iordănescu) ar fi trebuit să-l cheme în lotul lărgit pe Ianis. Fiecare antrenor convoacă jucătorii pe care îi doreşte el. Nu cred că acum, dacă copilul meu sau al altuia nu e convocat, trebuie să facem ceea ce facem. Dacă mai erau încă vreo patru ca Ianis şi îi aduceam pentru moral, cine mai juca? E un copil care promite foarte mult, care a ajutat, în ultimele partide, echipa naţională. Dar, totuşi, are şase-opt luni de când nu joacă“, și-a început Lupu declarațiile pentru Antena Sport.

Dănut Lupu

Dănut Lupu

Ştiţi cum e Gică… De când băiatul lui a început să joace fotbal, a făcut tot posibilul şi tot ce i-a stat în putinţă să-l propulseze să joace şi la echipa naţională. Eu n-aş fi făcut lucrul acesta. E de admirat ceea ce face Gică pentru copilul lui, dar poate, totuşi, undeva exagerează şi îi face rău copilului“, a adăugat Lupu.

„Ianis ar fi trebuit convocat“

Subiectul arzător al neconvocării lui Ianis Hagi – la care continuăm să ne referim ca fiind un „copil“, deși are 24 de ani (!) – a fost abordat și de Marin Barbu (64 de ani).

Ianis ar fi trebuit convocat, chiar dacă nu juca, pentru a reintra în circuitul echipei naționale, pentru a se obișnui cu atmosfera. Nu era un capăt de țară dacă Ianis Hagi era convocat. Și eu spun că era greu să joace titular, la Rangers joacă foarte puțin. Ce-i drept, dacă-l punea pe lista preliminară și nu era convocat, iar era supărare. Dacă era convocat și nu juca, iar era supărare. Pe mine mă miră că n-a reacționat Ianis. De ce să reacționeze taică-su? Ianis trebuia să-și spună părerea, el joacă, nu eu, nici Gică Hagi“, a afirmat cel poreclit „Magiun“, la GSP Live.

23

de selecții și 2 goluri a adunat Ianis Hagi la echipa națională pentru care a debutat în 2018, într-un meci câștigat cu Lituania (3-0) în Liga Națiunilor, când selecționer era Cosmin Contra.

Preliminarii Euro 2024, grupa I, program

25 martie

*Belarus – Elveția

*Andorra – România

*Israel – Kosovo

28 martie

*România – Belarus

*Kosovo – Andorra

*Elveția – Israel

16 iunie

*Kosovo – România

*Belarus – Israel

*Andorra – Elveția

19 iunie

*Elveția – România

*Belarus – Kosovo

*Israel – Andorra

9 septembrie

*Andorra – Belarus

*România – Israel

*Kosovo – Elveția

12 septembrie

*România – Kosovo

*Israel – Belarus

*Elveția – Andorra

12 octombrie

*Belarus – România

*Andorra – Kosovo

*Israel – Elveția

15 octombrie

*Elveția – Belarus

*România – Andorra

*Kosovo – Israel

18 noiembrie

*Belarus – Andorra

*Israel – România

*Elveția – Kosovo

21 noiembrie

*România – Elveția

*Andorra – Israel

*Kosovo - Belarus

*Primele două clasate se vor califica la Euro 2024.

Lotul lărgit al stranierilor convocați pentru meciurile cu Andorra și Belarus

*Portari: Niţă (Pardubice), I. Radu (Auxerre), Cojocaru (Leuven)

*Fundaşi: Raţiu (Huesca), Chiricheş (Cremones), Rus (Pisa), Nedelcearu (Palermo), Drăguşin (Genoa), Ghiţă (KS Cracovia), Paşcanu (Ponferradina)

*Mijlocaşi: Cicâldău (Ittihad Kalba), M. Marin (Pisa), R. Marin (Empoli), Stanciu (Wuhan Three Towns), Moruţan (Pisa), Păun (Hapoel Beer-Sheva), Pitu (Bordeaux), D. Rotariu (Atromitos), Al. Dobre (Famalicao), Mihăilă (Parma), Man (Parma), V. Gheorghe (Umraniyespor)

*Atacanţi: Tănase (Al-Jazira), Drăguş (Genoa), Puşcaş (Genoa)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…