Hagi dă lovitura: Mazilu la Brighton! Suma afacerii și fotografia care confirmă acordul

Hagi dă lovitura: Mazilu la Brighton! Suma afacerii și fotografia care confirmă acordul

Gheorghe Hagi (58 de ani) pare că s-a convins că principala modalitate de a face rost de bani rămâne vânzarea jucătorilor și nu realizarea unui parcurs cât mai lung în cupele europene. Pentru că, la doar câteva ore după turul cu Sheriff Tiraspol (Republica Moldova), managerul „marinarilor“ și-a și vândut „diamantul“ lotului: Adrian Mazilu (17 ani).

Gheorghe Hagi continuă să găsească jucători cu potențial

După vreo două săptămâni în care s-a tot vehiculat iminenta trecere a lui Mazilu la formația din Premier League – informația a fost negată, atât de oficialii Farului, cât și de impresarul Victor Becali – astăzi afacerea a fost oficializată.

Jurnalistul Fabrizio Romano, specializat pe mutările de pe piața internațională, a oferit prima fotografie cu Mazilu, după semnarea acordului cu Brighton. Potrivit jurnalistului, Farul va încasa suma de 3 milioane de euro în contul afacerii.

Vestea bună pentru fanii constănțenilor e că Mazilu va rămâne, deocamdată, la dispoziția campioanei României. Pentru că, deși a semnat cu Brighton, el va merge la formația engleză, abia în ianuarie 2024.

Adrian Mazilu, internațional de tineret, a fost format la Academia Hagi, de unde a făcut pasul spre Farul Constanța. În sezonul trecut, el a adunat 21 de meciuri, 7 goluri și o pasă de gol pentru Farul. Potrivit site-ului transfermarkt.com , Mazilu e cotat la 1,3 milioane de euro, ceea ce înseamnă că Hagi a dat o adevărată lovitură, transferându-l la Brighton pentru o sumă de două ori mai mare!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat