Hagi despre transferul fiului său, Ianis: Va fi o echipă clasată în primele 6 locuri într-un campionat al Europei

Hagi despre transferul fiului său, Ianis: Va fi o echipă clasată în primele 6 locuri într-un campionat al Europei

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seara, după câştigarea Supercupei României, că fiul său, Ianis Hagi, se va transfera în această vară la o echipă clasată în primele 6 locuri într-un campionat important al Europei.

"Ianis a vrut să stea numai cu noi, a venit şi în vestiar, s-a bucurat cu noi... El se simte bine cu echipa. Acum să vedem ce se va întâmpla în zilele următoare. Azi e o ofertă pentru el, mâine vine alta... cu siguranţă însă că va fi o echipă bună, o echipă puternică, o echipă cu tradiţie care se bate acolo sus să câştige. Va fi o echipă din primele 6 locuri ale unui campionat al Europei. E important ca această echipă să îl dorească foarte mult şi să îl ajute să crească şi să devină foarte bun", a spus Hagi la postul Digisport.

Întrebat la ce echipă sau în ce campionat va juca din sezonul viitor Ianis, tehnicianul a răspuns: "Acum e perioada asta în care se scrie foarte mult... Unele au fost pure invenţii, altele aveau ceva adevăr. Dar va fi clar când el va semna şi va fi prezentat la noua echipă".

În vârstă de 20 de ani, mijlocaşul Ianis Hagi este dorit de mai multe cluburi din Europa după parcursul foarte bun cu echipa naţională de tineret la Campionatul European U21, presa sportivă vehiculând ca posibile destinaţii grupări precum Sevilla, Anderlecht sau Spartak Moscova.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...