Hagi „fierbe“: Pericolul care amenință Farul, la finalul unui sezon peste așteptări

Hagi „fierbe“: Pericolul care amenință Farul, la finalul unui sezon peste așteptări

Partida de luni seară, FCSB – Farul, a arătat că pentru formația lui Hagi presiunea locului 1, acum când se vede finish-ul, devine sufocantă. Inclusiv comentatorii Digi Sport au remarcat, la finalul partidei de pe „Arena Națională“, că acest lucru și-a pus amprenta asupra prestației „marinarilor“.

În momentul în care a început sezonul, Farul nu era printre principalele favorite la câștigarea titlului. Acum însă, o clasare mai jos de locul 1 ar fi un mare rateu pentru dobrogeni! Explicația e simplă: constănțenii au ocupat fotoliul de lider în 28 din cele 34 de etape de până acum! Concret, Farul a fost pe primul loc, în 24 din cele 30 de runde ale sezonului regulat, poziție pe care a păstrat-o, ulterior, și după cele patru etape din play-off. Acum însă, „marinarii“ simt în ceafă răsuflarea rivalelor CFR Cluj și FCSB!

Un alt amănunt din care reiese presiunea sufocantă pentru echipa lui Hagi ține chiar de ultimul rezultat. Eșecul de luni seară, cu FCSB, a fost doar al doilea pentru dobrogeni într-o partidă cu o rivală la titlu. Până la duelul pierdut pe „Arena Națională“, Farul a înregistrat următoarele rezultate, în timpul sezonului regulat:

*FCSB – Farul 2-3

*Farul – CFR Cluj 0-3

*Farul – FCSB 3-1

*CFR Cluj – Farul 1-3

Play-off, etapa a IV-a

Sâmbătă: CFR Cluj – Sepsi 2-1

Duminică: CS U Craiova – Rapid 3-1

Luni: FCSB – Farul 2-1

Clasament

1. Farul Constanța 39 de puncte

2. CFR Cluj 38p*

3. FCSB 37p*

4. CSU Craiova 32p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 24p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante