Hagi, scos din minți la FCSB – Farul: Jucătorul care l-a supărat cel mai tare VIDEO

Hagi, scos din minți la FCSB – Farul: Jucătorul care l-a supărat cel mai tare VIDEO

Gheorghe Hagi (58 de ani) a „fiert“, luni seară, pe marginea terenului, în timpul meciului FCSB – Farul Constanța. Chiar dacă n-are crizele de nervi ale lui Dan Petrescu, care țipă și înjură în timpul meciurilor, Hagi și-a arătat supărarea din cauza prestației echipei, făcând schimbări pe bandă. Numai la pauză, managerul „marinarilor“ a scos trei fotbaliști, după cum Adevărul a scris aici! Printre care și Louis Munteanu (20 de ani), atacantul împrumutat de la Fiorentina fiind înlocuit de Enes Sali (17 ani). Puștiul a și înscris pentru Farul, în minutul 51.

La finalul meciului de pe „Arena Națională“, Hagi și-a criticat atacanții, însă l-a nominalizat doar pe Louis Munteanu, semn că acesta l-a supărat cel mai mult: „Louis Munteanu a pierdut toate mingile, toate mingile le-a pierdut! Numai călcâie, pe la spate, nu poți... una e să pierzi o minge, două, dar să joci numai prin devieri și călcâie? A trebuit să schimb, am făcut schimbarea, Sali a înscris“.

În acest sezon, Louis Munteanu are 22 de apariții în campionat, în tricoul Farului. Tânărul atacant a înscris cinci goluri și a oferit cinci pase decisive, în 1.464 de minute adunate pe teren. În luna iunie, el se va întoarce la Fiorentina, formație care l-a luat de la Viitorul lui Hagi, în septembrie 2020, plătind 1,7 milioane de euro în schimbul atacantului. În Italia, Louis Munteanu a jucat doar la echipa de tineret a celor de la Fiorentina, adunând 40 de meciuri, 13 goluri și 4 pase de gol.

Play-off, etapa a IV-a

Sâmbătă: CFR Cluj – Sepsi 2-1

Duminică: CS U Craiova – Rapid 3-1

Luni: FCSB – Farul 2-1

Clasament

1. Farul Constanța 39 de puncte

2. CFR Cluj 38p*

3. FCSB 37p*

4. CSU Craiova 32p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 24p

Play-out, etapa a IV-a

Vineri: FC U Craiova – Voluntari 3-3

Vineri: UTA – Botoșani 0-2

Sâmbătă: Mioveni – Hermannstadt 0-2

Duminică: Petrolul - „U“ Cluj 0-2

Luni: FC Argeș – Chindia 1-0

Clasament

1. FC U Craiova 27p

2. Petrolul 27p

3. Botoşani 26p

4. Hermannstadt 24p

5. Voluntari 23p

6. „U“ Cluj 23p

7. Chindia 19p

8. UTA 18p*

9. FC Argeş 17p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”