Hai cu pușcăria! Pe 10 august, Dăncilă era pe Litoral, la o vilă de protocol! Plecarea ei în „concediu”, la comanda lui Dragnea!

Hai cu pușcăria! Pe 10 august, Dăncilă era pe Litoral, la o vilă de protocol! Plecarea ei în „concediu”, la comanda lui Dragnea!

Hai cu pușcăria! Pe 10 august, Dăncilă era pe Litoral, la o vilă de protocol! Plecarea ei în „concediu”, la comanda lui Dragnea! Viorica Dăncilă se afla în România, pe Litoral, la Neptun, într-o vilă de protocol, pe 10 august când tinerii României și românii veniți din diaspora au fost gazați, răniți și umiliți de jandarmi! Conform informațiilor noastre, plecarea ei în „concediu” a fost ordonată de Dragnea, care a considerat-o prea slabă pentru scenariul pus la cale. Sursele noastre spun că lucruri uluitoare vor ieși la iveală în perioada următoare.

Dăncilă a mințit că era în concediu în străinătate în ziua de 10 august.

Joi, într-un dialog cu jurnalista Epoch Times Loredana Diacu, Dăncilă n-a mai spus că era plecată în străinătate în ziua de 10 august, așa cum a declarat în nenumărate rănduri:

Reporter: Referitor la 10 august. Aţi spus că aţi fost în concediu pe 10 august. Ne puteţi spune unde eraţi în seara zilei de 10 august?

Viorica Dăncilă: În concediu.

Reporter: Unde anume eraţi în concediu?

Viorica Dăncilă: În concediu.

Valeriu Steriu (purtătorul de cuvânt PSD): Mulţumim!

Reporter: Aveaţi legătură telefonică? Ştiaţi ce se întâmplă în ţară ca premier al României? Presupun că puteaţi fi găsită şi în Zanzibar dacă eraţi plecată. Întrebarea mea este: spuneţi că veţi fi un preşedinte care luptă pentru fiecare român. Dacă eraţi la curent cu ceea ce se întâmpla în Piaţa Victoriei şi aţi văzut imagini cu bătrâni gazaţi, cu femei gazate, cu copii gazaţi, de ce nu aţi dat un telefon să cereţi oprirea acelei intervenţii în forţă?

Viorica Dăncilă: Dvs încercaţi să lipiţi anumite evenimente de mine. Nu o să vă iasă.

Reporter: Eraţi premierul României în seara zilei de 10 august.

Valeriu Steriu: Mulţumim mult!

Viorica Dăncilă: Să vă spun de ce. Am lăsat, i-am lăsat toate atribuţiile mele vicepremierului. Deci, ştiţi foarte bine acest lucru. Nu puteam pleca în concediu până când nu lăsam atribuţiile, din punct de vedere organizatoric, unui vicepremier. Deci acest lucru este un lucru pe care îl face orice premier când pleacă în concediu. Mai mult decât atât, repet, trebuie să lăsăm justiţia să stabilească vinovaţii. Pentru că au fost vinovaţi şi de o parte şi de altă. O colegă de-a dvs a început şi mi-a spus că au fost sesizări, că au fost grupuri violente care încercau să pătrundă în Palatul Victoria. Haideţi să vedem întâi care este adevărul, pentru că dacă nu ştim adevărul şi stabilim noi vinovaţii pe baza unor scenarii, sau pentru că vrem să acuzăm o persoană sau alta, nu este un mod corect de abordare. Haideţi să vedem ce spune justiţia şi cine va fi vinovat va plăti. Vă asigur că nu am nicio legătură cu dosarul 10 august.

Valeriu Steriu: Ultima întrebare.

Reporter: Voiam să ştiu doar dacă aţi pus mâna pe telefon, dacă aţi încercat să vă interesaţi cu ce se întâmplă cu adevărat în Piaţă, şi dacă aţi făcut vreo încercare de a opri.

Viorica Dăncilă: Ce voiaţi să opresc? Grupurile care încercau să intre în Palatul Victoria? Vă daţi seama că nu mi-am dorit acele violenţe şi i-am condamnat pe cei care au recurs la violenţă şi din partea jandarmeriei şi din partea unor oameni care au venit acolo să recurgă la astfel de lucruri. Dar, acest lucru… nu puteam eu să mă duc acolo şi să opresc ceea ce se întâmplă acolo. Îngrijorarea mea era legată de cei care erau loviţi sau cei care au suferit în urma celor întâmplate în Piaţa Victoriei. Deci nu ştiu. Încercaţi neapărat să îmi găsiţi o vină în evenimentele din 10 august. Dacă se va găsi că Viorica Dăncilă are cea mai mică vină sau implicare acolo, eu mă pun la dispoziţia organelor de anchetă. Dar nu am nicio vină. Vă garantez că nu am niciun amestec în ceea ce s-a întâmplat pe 10 august, în Piaţa Victoriei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină

4 O dare în gât profi...

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…