„Haita de acțiune“ e locul 1 pe Netflix România și „încinge“ internetul. „ Îți violează orice urmă de inteligență“ FOTO VIDEO

„Haita de acțiune“ e locul 1 pe Netflix România și „încinge“ internetul. „ Îți violează orice urmă de inteligență“ FOTO VIDEO

Comedia cu Matei Dima și Antonia a ajuns pe locul 1 la categoria filme în doar trei zile de la lansarea pe platformă și, la fel ca „Teambuilding“, a creat controverse .

Vlad Brumaru, Antonia și Matei Dima în „Haita de acțiune“ FOTO Arhivă Adevărul

La patru luni de la lansarea în cinematografe, comedia „Haita de acțiune“ , cu Matei Dima și Antonia în rolurile principale, a avut premiera pe Netflix, pe 21 iulie. Pelicula a ajuns deja pe locul 1 în top 10 cele mai vizionate filme din România, așa cum era de așteptat. Totuși, la box-office nu s-a bucurat de același succes ca „Teambuilding“, film semnat tot de Matei Dima și Vidra Productions.

Lansarea pe platforma de streaming a fost anunțată și pe pagina oficială de Facebook a filmului „Haita de acțiune“, dar majoritatea comentariilor sunt negative.

  • „O mizerie de film, l-am văzut la cinema. Glumele sunt penibile, genul ăla de glumă pe care o auzeai în clasele 1-4 și ți se părea faină. Iar fazele cu Denzel și sunt absolut niște mizerii“.
  • „Mai bine te uiți la Tom si Jerry“.
  • „Doamne, ce mizerie de film“.
  • „Nu sunt critic de film și nu pot aprecia, dar nu m-am plictisit deloc și chiar la unele faze am râs cu poftă“.

Nici cele mai recente comentarii de pe YouTube (la trailerul filmulului), adăugate după premiera de pe Netflix, nu sunt deloc măgulitoare.

  • „N-are noimă, buget mic, se vede că e editat, mai ales la faza cu mașina pe două roți. Timp pierdut! Matei și-a ratat toată munca de până acum“.
  • „Doamne ce mizerie de film, prietenii tăi chiar nu îți spun că nu ai talent?“
  • „Ce avem azi, la 33 ani de «democrație»? Măscărici care imită jalnic niste clișee de la Hollywood. Vai de steaua lor. Se zbat între ridicol și jalnic“.
  • „Un gunoi de film care efectiv te jigneste prin prostia sa. Prostie ostentativă se poate numi. Îți violează orice urmă de inteligență“.
  • „Tocmai mă uit acum la el, pe Netflix. 43 de minute și nu cred că pot să văd mai mult. Este exagerat de penibil, simt efectiv cum îmi mor neuronii de cât de stupid și abject în penibilitate este“.
  • „Nu sunt hater, dar este o porcărie de film. Da, la «Teambuilding» am râs, a fost un film ușurel și haios. Pe ăsta l-am oprit după primele 15 minute, oribil, nu se înțelegea nimic. O ciorbă cu de toate, vai de cinematografia din România. La noi se fac filme pentru proști“.

Cu „Haita de acțiune“, Matei Dima a făcut trecerea la genul acțiune, pe care dorea să-l abordeze de mai multă vreme, după cum a mărturisit .

Filmul, scris și regizat de Vali Dobrogeanu, este o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie romă aflat în prima zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera îi este pusă în pericol înainte să înceapă. Din cauza partenerului său, Denzel (Matei Dima), care îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă: Haita de acțiune.

Denzel este polițist la rutieră, dar el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Pentru că a început să scormonească unde nu trebuie, Denzel și haita lui de acțiune ajung într-un impas.

Din distribuție fac parte Matei Dima, Vlad Burmaru, Antonia, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu, Alex Delea și Elena Chiriac (foști concurenți Survivor România), Iancu Sterp, Alex Bogdan.

Filmul, care are nota 6 pe IMDB, a avut încasări de 1,7 milioane de dolari în cinematografe (322.000 de spectatori), spre deosebire de „Teambuilding“, cu încasări de 4,7 milioane de dolari (un million de spectatori).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat