Halep are un nou partener: Polonezul a confirmat și a explicat cum a ajuns la Simona

Halep are un nou partener: Polonezul a confirmat și a explicat cum a ajuns la Simona

Simona Halep (30 de ani, 9 WTA) a declarat acest sezon competițional încheiat, după luna august. Atunci, a și jucat ultimul meci oficial, pierzând în runda inaugurală de la US Open: 2-6, 6-0, 4-6 cu Daria Snigur (Ucraina, 20 de ani, 116 WTA). Apoi, au curs știrile despre Simona, însă nu cele fericite. Mai întâi, a fost divorțul de Toni Iuruc, iar apoi operația de la nas, care a scos-o din circuit până la finalul anului.

Simona Halep speră să fie în forma maximă pentru începutul sezonului 2023. FOTO: Arhiva Adevărul

Între timp, constănțeanca și-a făcut un calendar de pregătire. Și va reveni pe teren, în două turnee demonstrative, ambele în decembrie. Primul va fi Africa de Sud (3-4 decembrie), al doilea în Emirate (19-24 decembrie). Până atunci, Halep se pregătește sub comanda antrenorului Patrick Mouratoglou. Iar acesta tocmai a ales un nou partener de antrenament pentru eleva sa.

Vorbim despre jucătorul polonez de tenis, Piotr Grynkowski (30 de ani, locul 1.846 ATP). Acesta a și confirmat că s-a deplasat la Academia Mouratoglou din Franța pentru a lucra cu Halep. „Am primit un telefon și, după trei zile, eram în avion cu destinația Franța“, a povestit Grynkowski în presa din țara sa.

39

de victorii și 11 înfrângeri a înregistrat Simona Halep în 2022, câștigând Melbourne Summer Set și turneul de la Toronto, ambele pe hard.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...