Halep, audiere amânată oficial: Simona, reacție furibundă aproape de miezul nopții

Halep, audiere amânată oficial: Simona, reacție furibundă aproape de miezul nopții

„Adevărul“ a reușit să „citească“ bine cazul Halep, în lumina ultimelor evenimente care au readus subiectul în atenția publicului, weekend-ul trecut. Astăzi, într-un material de analiză, am intuit că audierea româncei se va amâna, încă o dată. Ceea ce s-a întâmplat, oficial, luni seară, la cererea șefilor de la Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA). Spre disperarea lui „Simo“.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Halep a acuzat vehement faptul că, de aproape 8 luni, i se ia șansa, sistematic, să fie audiată, în acest caz de dopaj. Ceea ce înseamnă că perioada de suspendare se tot prelungește, fără ca ea să aibă oportunitatea de a-și demonstra nevinovăția.

Ce a scris Simona Halep?

*Încă o dată sunt extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce reprezentanta ITIA, Nicole Sapstead, a afirmat public, în urmă cu trei zile, că ITIA 'rămâne decisă să acţioneze în cazul Simonei Halep într-o manieră empatică, eficientă şi corectă', în acelaşi timp, au cerut oficial tribunalului să amâne audierea mea, pentru a treia oară.

*ITIA declară public un lucru, în timp ce, în privat, face altceva. Am cerut, în mod repetat, să fiu audiată şi, în mod repetat, ITIA a căutat să o amâne.

*Când se va opri acest lucru? Pun, din nou, această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Acţionând în acest mod e împotriva drepturilor mele.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...