Halep, bună de plată: Simona riscă o amendă din partea organizatorilor US Open

Halep, bună de plată: Simona riscă o amendă din partea organizatorilor US Open

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) a „fiert“ după eliminarea de la US Open, în turul I. Pentru că s-a dus, la New York, plină de speranțe, printre favoritele la trofeu și a părăsit competiția după o înfrângere incredibilă, cu Daria Snigur (Ucraina, 20 de ani, 124 WTA), scor 2-6, 6-0, 4-6.

Halep, mult prea supărată după un eșec greu de digerat. FOTO: Arhiva Adevărul

Extrem de dezamăgită după acest rezultat, Halep a luat o decizie care îi poate aduce o amendă, între 2.000 și 5.000 de euro, potrivit regulamentului. Prosport.ro a scris că Simona a refuzat să meargă la conferința de după partida cu Snigur, iar opțiunea ei o face pasibilă de această amendă. Într-adevăr, pe canalul de Youtube al turneului, US Open Tennis Championships, sunt disponibile rezumatul meciului Halep – Snigur, plus interviul acordat de Daria pe teren, imediat după marea ei victorie. Lipsește, în schimb, conferința Simonei, pentru simplul motiv că ea a refuzat participarea!

Singurele declarații făcute de Halep, după eliminarea de la US Open au fost în cadrul unui interviu acordat pentru Eurosport, postul care transmite turneul de la Flushing Meadows.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?